Yeditepeli öğrencilerden Özbek’e ziyaret

Yeditepe Üniversite Uluslararası İlişkiler Kulübü’nden bir grup öğrenci Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek’i ziyaret etti.

Yeditepeli öğrencilerden Özbek’e ziyaret
Bayburt Postası - Yeditepe Üniversite Uluslararası İlişkiler Kulübü’nden bir grup öğrenci Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek’i ziyaret etti. Aralarında Bayburtlu öğrencilerinde yer aldığı 30 kişilik öğrenci grubunu TBMM’de ağırlayan Milletvekili Özbek, öğrencilerin Türkiye gündemine yönelik sordukları soruları cevapladı. 

“Ülkenin tek sahibi millettir”


Özbek, Türkiye’de yaşanan olayları değerlendirdiği konuşmasında, “Artık halkın iradesine demokrasi dışı müdahaleler etki yapamamaktadır. Halkımız kendi iradesine eskisinden daha çok sahip çıkmaktadır.  Son süreçte yaşanan olaylar, milletimizin demokrasiye sahip çıkma anlayışını daha güçlendirecektir. Bu ülkenin tek bir sahibi vardır, o da millettir. Kimsenin devlete ve millete karşı paralel hareket etmeye hakkı yoktur,  eğer iktidarla sorunun varsa çözüm yeri sandıktır. Milletin iradesine saygı göstermeye herkes mecburdur” dedi.

Ziyarette öğrenciler tarafından Özbek’e plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.