Vali Odabaş, mesaiye İstanbul'dan başladı

Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, İstanbul’da Bayburtlu vatandaşlarla buluştu.

Vali Odabaş, mesaiye İstanbul'dan başladı
Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, İstanbul’da Bayburtlu vatandaşlarla buluştu. Son valiler kararnamesi ile merkez valisi iken Bayburt’a atanan Vali Odabaş, kente gelmeden önce İstanbul’da Bayburtlu vatandaşlarla bir araya geldi. İşadamı Hüsamettin Elçi’nin Pendik’te bulunan Duduzar Sosyal Tesisleri’nde Vali Odabaş onuruna verilen yemekte çok sayıda Bayburtlu işadamı ve bürokrat da yer aldı.

Yemekli toplantıya Bayburt eski Milletvekili Bahattin Elçi, Bayburt Kültür ve yardım Derneği Genel Başkanı Faruk Kılıçaslan, Bayburt Vakfı Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Bayburt Marmara Dernek Başkanı Ali Kemal Birgül, Anadolu Yakası Bayburt Dernek Başkanı Lütfü Silo, Samsun Dernekler Federasyonu Başkanı Dilek Yaz, Genar Araştırma Şirketi sahibi İhsan Aktaş, dernek başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Programda söz alan işadamı Hüsamettin Elçi, Vali Odabaş'a görevinde başarılar dileyerek başladığı konuşmasında Bayburt’un devletin imkanlarından daha fazla yararlanması gerektiğini söyleyerek, “Bayburt'a sizi sevdireceğiz. Bayburtlular kanaatkardır, devletine, milletine bağlıdır. Bayburt'un artık devlet imkanlarından daha fazla yararlanması gerekiyor” dedi.

Vali Odabaş ise konuşmasında ev sahipliği yapan işadamı Hüsamettin Elçi’ye kendisini Bayburt sivil toplum kuruluşlarıyla buluşturduğu için teşekkür etti.

Haber: Mehmet Demirer



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.