Uygulama noktasında metamfetamin, Semerciler'de sentetik ecza ele geçirildi!

Bayburt'ta polisin yaptığı yol uygulamasında bir araçtan metamfetamin ve esrar ele geçirildi.

Uygulama noktasında metamfetamin, Semerciler'de sentetik ecza ele geçirildi!

Bayburt Postası - Semerciler caddesinde ise, bir kişinin üzerinde sentetik ecza ele geçirildi. Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, koronavirüs salgınına karşı tedbirler alınarak uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ve kullanımını bertaraf etmeye yönelik yapılan çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda 01.02.2021 günü saat 15.50 sıralarında Erzurum yolu uygulama noktasında durdurulan bir araç kontrol edildi; araçta bulunan M.E.D. ve Z.D. isimli şahısların üzerinde bir miktar metamfetamin maddesi ve bir miktar toz esrar maddesi ele geçirildi.

Ayrıca 02.02.2021 günü saat 15.50 sıralarında Semerciler Caddesi üzerinde durdurulan K.F. isimli şahsın üzerinde yapılan arama sonucu 2 adet sentetik ecza ele geçirildi.

M.E.D., Z.D. ve K.F. isimli şahıslar hakkında kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak suçlarından adli tahkikat başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.