Türkiye'de "Huzur operasyonu"

Türkiye genelinde Emniyet Genel Müdülüğünce gerçekleştirilen "Huzur Türkiye-2" uygulaması kapsamında Bayburt kent merkezi ile Aydıntepe ve Demirözü ilçelerinde huzur operasyonu gerçekleştirildi.

Türkiye'de "Huzur operasyonu"
Bayburt Postası - Türkiye genelinde Emniyet Genel Müdülüğünce gerçekleştirilen "Huzur Türkiye-2" uygulaması kapsamında Bayburt kent merkezi ile Aydıntepe ve Demirözü ilçelerinde huzur operasyonu gerçekleştirildi.

Bayburt Emniyet Müdürlüğüne bağlı terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, asayiş ve trafikten ekiplerinin görev aldığı huzur operasyonunda, mevcut huzur ve güven ortamının devamının sağlanması, suç işleme amacındaki kişilerin caydırılması ile yakalanmasına yönelik uygulama yapıldı.

Ekipler, il merkezi ve ilçelerde 7 noktada kente giriş ve çıkan araçlarda arama yapıldı. Umuma açık kafeteryalar, internet kafeler, kahvehaneler gibi tüm umuma açık mekanlarda 66 personel ile 428 kişi Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulamasından geçirildi. 

Bayburt, Aydıntepe ve Demirözü'nde 141 personelin görev aldığı huzur uygulamasında toplam 792 kişinin sorgusu, 154 araç ve 42 iş yerinin kontrolü yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.