Turgut Özal'a vefa gösterisi

Bayburtspor taraftarları 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal için vefa gösterisinde bulundu.

Turgut Özal'a vefa gösterisi
Bayburt Postası - Bayburtspor taraftarları 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal için vefa gösterisinde bulundu. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ve Mardinspor arasında oynanan 3. Lig’e yükselme play-off finali öncesi Malatya sokakları renkli görüntülere sahne oldu.

Maçın oynanacağı Malatya İnönü Stadı’na doğru kalabalık gruplar halinde yürüyüş yapan taraftarlar, attıkları sloganları kadar taşıdıkları pankartlarla da dikkat çektiler. Bunlardan biri şüphesiz Karakoyunlu Memoğulları Derneği'nin, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal için açtığı "Bayburt'un mimarı ruhun şad olsun" yazılı pankart oldu. 1989 yılında Bayburt'u il yapan Turgut Özal'ı unutmayan taraftarların açtığı bu pankart, Malatyalı vatandaşlardan da takdir gördü.

Maç öncesi Malatya sokaklarından yansıyan sarı siyah coşkusu...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.