Trabzon'da otomobil ile pikap çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı

Trabzon'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Trabzon'da otomobil ile pikap çarpıştı: 4 ölü, 3 yaralı
Bayburt Postası - Trabzon'da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Maçka ilçesine bağlı Bekçiler mevkisinde Ali Vahit Yıldızhan'ın kullandığı 69 AL 824 plakalı pikap ile sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 61 DD 057 plakalı otomobil çarpıştı. 

Kazada, Trabzon'a malzeme almak için gelen Bayburt Belediyesine ait pikabın sürücüsü Yıldızhan ile otomobildeki Erdal Ünal (43) ve Nihat Demirel olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılar Suat Rifak, Süleyman Akdoğan, Bilal Yalçın (26) ile Muharrem Tutar (47) ise kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Yaralılardan Bilal Yalçın, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ah Bayburt 6 yıl önce

Resmi kurumların tüm ihtiyaçlarını Trabzon'dan tercih etmelerinin sonucu Allah rahmet eylesin,iyi araştırılmalı sivil birinin resmi araçta işi ne ????

Avatar
Recep besbas 6 yıl önce

Allsh rahmet eylesin

Avatar
Seyfi 6 yıl önce

Bu araç cumartesi günü Trabzon'da ne işi var vassaptan parçanın resmini attım otobüse verdi gönderdiler bir araç 4 kişinin parça almak için gitmesine ne gerek varmış ayrıyeten sivil olan Süleyman Bey'in o raçta işi ne .