Şüpheli 5 kişi adliyeye sevk edildi

Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Şube Müdürü Ömer Lütfi Evci’nin cinayete kurban gittiği olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Şüpheli 5 kişi adliyeye sevk edildi
Bayburt Postası - Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu Şube Müdürü Ömer Lütfi Evci’nin cinayete kurban gittiği olayla ilgili gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Dün, cinayete karıştıkları şüphesiyle aranan 4 zanlı gözaltına alınmıştı. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, şüpheli bir şahsın daha arandığı belirtilmişti. O zanlı da bugün yakalanarak, sorguya alındı.

Emniyetteki sorguları tamamlanan 5 zanlı, bugün akşam saatlerinde (16.00) adliyeye sevk edildi.

Bayburt Üniversitesi öğrencisi oldukları belirlenen B.Ç, E.Ş, B.G ve M.O.D ile Bayburt Polis Meslek Yüksek Okulu’nda teknisyen olarak görev yapan S.G. geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.