“Soykırım yalanına artık yeter!“

Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği, Ermeni katliamını protesto yürüyüşü düzenliyor.

“Soykırım yalanına artık yeter!“
Bayburt Postası - Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği’nce (ASİMDER) 26 Nisan Cumartesi günü Ermeni katliamını protesto yürüyüşü düzenlenecek. Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, yaptığı açıklamada, “Milletimize Karşı Atılan İftiralara “Artık Yeter” Diyoruz. Bundan yaklaşık bir asır önce; Ermeni çeteleri; yaşlı, genç, kadın, çocuk demeden, 500 binden fazla insanımızı katletmiştir. Ne yazık ki bu katiller, tüm dünyaya uydurma hikâyelerle, Türklerin, Ermenileri katlettiği yalanını anlatarak mağdur rolü oynamış ve bunda da büyük başarı elde etmişlerdir” dedi.

Bugün sözde soykırım bahane edilerek, ülkemiz ve milletimiz aleyhinde, dünya çapında büyük bir karalama kampanyası yapıldığını anlatan Eğilmez, “Ermeni meselesi Türk Milleti için Milli bir mesele olmuştur. Bizler; Ermenilerin yaptığı katliamın, en acı bir şekilde yaşandığı Erzurum’da, hem şehitlerimizi anmak, hem de bütün dünyaya, ülkemize ve milletimize atılan bu iftiralara karşı “artık yeter” demek için bir yürüyüş düzenliyoruz. Bu milli mesele karşısında, siyaseti bütünüyle bir kenara bırakarak, bu yürüyüşe destek verin. Al Bayrağımızı alın ve ailenizle birlikte bize katılın. Siz destek verirseniz, Erzurum’da atılacak bu adımı bütün dünya duyacaktır. 26 Nisan Cumartesi saat 13:00’da Havuzbaşı’nda buluşalım. Yürüyüşümüz, Havuzbaşı’nda başlayıp, üniversite kampüsünde son bulacaktır.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 10 yıl önce

Sıkıntı yok, Başbakanımız olaya el koydu. Nasıl mı? Tabiki ermenilerin acısını paylaşıp taziyelerini bildirerek.

Avatar
Çevik 10 yıl önce

Bir bayburtlu olarak bayburta acıyorum. ve yazıklar olsun diyorum. ermeni zulmünden en çok çekmiş şehirlerden biri olan bayburt başbakana %58le destek verdiniz o ne yaptı dedelerinizin katillerine taziye msjı yayınladı. size az bile bu.sürünün.

Avatar
Muharrem 10 yıl önce

Bayburtluları sonunda bizim ermenilere zulüm ettiğimize inandıracak tayyip bakın demedi demeyin.bu işler adım adım olur. bakın pkk meselesine adamlar serbestçe dolaşıyor.