Sağanak yağmur hayatı felç etti!

Bayburt’ta dün 15.30 sıralarında başlayan ve kısa sürede hayatı felç eden yağmur, birçok esnafı da mağdur etti.

Sağanak yağmur hayatı felç etti!
Bayburt Postası - Altyapısı geçtiğimiz yıl tamamlanan Bayburt’un merkezi caddelerinin dahi akarsu görünümüne büründüğü yağmur sonrası vatandaşlar resmi kurumlara sığındı.

Bayburt Valiliği ile Polis evi arasını su çokluğundan geçemeyen vatandaşlar geri dönüp Bayburt Valiliği’ne girdi. Bazı vatandaşlar ise ıslanmayı göze alarak sular içerisinde yürüyüşüne devam eti. Turan Caddesi’ne gitmek isteyen bazı vatandaşların ise, Valilik bahçe duvarının üzerinden yürümesi dikkatlerden kaçmadı. 

Özellikle pazarcı esnafı ile sanayi esnafının bir hayli zarar gördüğü yağmurun ardından Bayburt Belediyesi’ne bağlı ekipler kaldırım, yol, rögar ve mazgal temizliğine koyuldu. 









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emin 5 yıl önce

En düşük kotta olan bu caddenin alt yapısı yapılırken yeterli rogar, mazgal ve boru koyarak biriken yağmur sularını 20-30 metre uzaktaki çoruh nehrine ulaştıramayan projeyi onaylayanlar gördünüz mü yaptığınız hizmeti. Bu mu mühendislik, bu mu kontrol, bu mu belediyecilik. Hele esentepe mahallesinden sel olup gelen suların köprünün pazar yerine inen merdivenlerden aşağı şelale gibi akması ve insanların ve pazarcı esnafının ne durumlarına düştüğünü izleyince bu memlekette akıllı bir iş yapılmaz mı. Yolun yanındaki mazgallar kapalı imiş suda ordan sel olup gelmiş. VAllahi yazık.

Avatar
Murat Çelik 5 yıl önce

Çoruh nehrinin yatağını değiştirmişler. Milyonluk yatırım yaptık diye övünenlere yaptıklarının boş bir yatırım olduğunu yüce Allah 15 dk. gösterdi.

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Canım ÇIKA Paralar Bayburdun Dili Olsada Konuşssa

Avatar
Hakan 5 yıl önce

"Efsane başkan'ın", "Efsane İcraatleri"... Sabah akşam övünüyordu alt yapı, alt yapı diye. Gördük alt yapısını...

Avatar
Niyazi Okur 5 yıl önce

Kara yolları mazgalları temizlemediği için pazarı ve dükkanları su bastı. Tekrarı yaşanmaması için daha dikkatli olun ve mazgalları bir an önce temizleyin. Karayolları bölge şefliği bu yolu yeni yaptırmıştı.

Avatar
Ahmet bey 5 yıl önce

Önceki dönemde çok altyapı çalışması yapıldı ama yağmur çok yağmış Allah ın bereketi işte

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Aynı su basmaları fransadada oluyor paristede oluyor cehapeliler toplanmış eleştiriyor