Polise 'satırlı' mukavemet!

Bayburt, son 2 gündür ilginç, ilginç olduğu kadar da istenmeyen olaylara sahne oluyor...

Polise 'satırlı' mukavemet!

Bayburt Postası – Bayburt, son 2 gündür ilginç, ilginç olduğu kadar da istenmeyen olaylara sahne oluyor. Önceki gün Cumhuriyet Caddesi’nde polisle vatandaş arasında yaşandığı ileri sürülen yaralama olayı nihayet açıklığa kavuştu.

Edinilen bilgiye göre polis memuru Ö.K ile U.A. arasındaki olay 2 gün önce akşam saatlerinde yaşandı.

Olayın yaşandığı günden 2 gün önce U.A.'nın ehliyetine el koyuluyor. Olay günü ise yaralamaya kadar varan kavga, U.A.'nın rutin kontrellerde ehliyetsiz olarak yakalanmasıyla başlıyor. Elinde sülüsü olan ve 2 gün sonra askeri birliğine teslim olması gereken U.A., durumu görevli polise aktarıyor ve sülüsünü gösteriyor. U.A’nın görevli polise “Ben askerim işlem yapmayın” şeklindeki isteği üzerine görevini yapmak isteyen polis memuru ile arasında sözlü tartışma çıkıyor.

Kavgaya dönüşen olayda polis memurunu yaralayan U.A. gözaltına alınıyor ve savcılıkta yapılan soruşturmanın ardından nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanmasına karar veriliyor. Polis memuru Ö.K. ise olaydan sonra 5 gün iş göremez raporu alıyor.

U.A.’nın babası M.A. "oğlum suçlu ise cezasını çekecektir, adalete inanıyorum" dedi. U.A.'nın babası M.A., o süreçte yaşananları şöyle anlattı:

“Benim çocuğum trafik polisleri ile bir münakaşaya girmiş. Trafik polisleri çocuğumun arabasını bağlamak istemişler, askere gidecekti ve elinde sülüsü vardı, o nedenle ricacı olmuş, bağlattırmak istememiş. Sonrası malum. Büyüklerimizden anlayış bekliyorum."

Anahtar Kelimeler:
PolisAsayişSatırKavga
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Niyazi 10 yıl önce

Polis de mi satırlı mıymış haberinizin içeriğiyle başlağı yanlış yakıştıramadım.....

Avatar
Metin Kaçan 10 yıl önce

Bu ülke bir hukuk devletidir ve imzalamış olduğumuz uluslararası sözleşmeler ile işkence bir insanlık suçu olarak kabul edilmiştir. Fakat sırf polise laf atmak için de boş konuşmaya gerek yok adam polisi öldürmeye teşebbüs etmiş, inşallah gereken cezayı alır ve bayburt bu tarz olaylardan yavaş yavaş temizlenir. maalesef bayburt gençliği ancak serseriliğe özenir olmuş o saygılı,işinde gücünde gençlik kalmamış. Allah bu tarz kişileri inşallah ıslah etsin, ıslah etmiyecekse de tez zamanda..

Avatar
Recep 10 yıl önce

Ne işi varmış yanında satırın. Şimdi çekecek cezasını. bide çıkınca askerlik

Misafir Avatar
ufuk akaslan 7 yıl önce @Recep

bu vatana askerlikmi yapcam bide

Beğenmedim! (0)
Avatar
Aytaç Okumuş 10 yıl önce

Bayburt sahipsiz bi memleket, bu emniyet azmiş senin bi vatandasi darp etmeye hakkin yok onuda geçtik o silusunu aldigindan itibaren asker. Askere vurmak suç bunlari göz önünde bulunduracaklar mi. En adaletsiz şehir bayburt...

Avatar
Ahmet Arslan 10 yıl önce

Bu yakışmayan başlıktan dolayı Bayburt Postası'nı kınıyoruzz.

Avatar
Mehmet Taşçıoğlu 10 yıl önce

Memlekte polis eşkiya olmuş milleti tahrik edip olay çıkarıp karıştırmak istiyolar bu işte paralel yapının bir oyunudur bu işler polis için ufak tefek işler ne yaparsa yapsın hep haklı çıkarlar çünkü savcı arkasındadır bu seçimlerin de büyük bi payı var bence bu olaylarda çünkü büyük bi farkla yine seçimi kazandılar poliste böyle trafik cezalarıyla diktator duruşlarıyla milleti tahrik edip serseriydi diyip memleketin çocuğunu suçlu yapıp bide ilan ederler

Avatar
şapkali 10 yıl önce

Kardeşimiz sabah askere gdecek ne olurdu biraz anlayisli olsaydin tahrik etmesydin o polise vurunca suç onlar sabaha kadar işkence yaptimi adaletmi sağliyorlar ayip memlekete bak ya sahpsiz duyarsiz kalmayalim adalet istiyoruz

Avatar
İnsan gibi 10 yıl önce

Çok haklısın, o genç çocuğa buyu kardeşim istersen alkollü araba kullan istersen ehliyetsiz bayburt sokakları senin demek gerekirdi, çok yanlış yapmış o polisler:)))