ÖMSS tercih süreci başladı

Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) kapsamında bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadrolarına yerleştirme yapmak için adaylardan, 27 Ocak -3 Şubat tarihleri arasında tercih alınacak.

ÖMSS tercih süreci başladı
Bayburt Postası - Özürlü Memur Seçme Sınavı (ÖMSS) kapsamında bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadrolarına yerleştirme yapmak için adaylardan, 27 Ocak -3 Şubat tarihleri arasında tercih alınacak.

Aile ve Sosyal İl Müdürü Hayrettin Pala bir yazılı açıklama yayınlayarak, “Özürlülerin Devlet Memurluğuna Alınma Şartları ile Yapılacak Merkezi Sınav ve Kura Usulü Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca yapılan 2012 ÖMSS sonuçları ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacak” dedi.

Bayburt’ta yaşayan ve 2012 Özürlü Memur Seçme Sınavına (ÖMSS) giren ortaöğretim, ön lisans ve lisans mezunlarının hak kaybına uğramamaları için belirtilen tarihlerde tercihlerini yapmaları gerektiğini belirten  Pala, “Adaylar tercihlerini, 27 Ocak-3 Şubat'ta, kılavuzda yer alan kurallara göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden TC kimlik numaraları ve şifrelerini kullanarak yapacak. ÖMSS İle Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzuna göre yapılacak yerleştirmeye başvuracak adayların, kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekiyor” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Hayrettin PalaÖMSS
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.