Öğrenciler 'Suriye'yi unutmadı

İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin başlattığı “Suriye’ye Bir Paket Makarna” yardım kampanyasında toplanan gıda maddeleri Suriye’ye gönderildi.

Öğrenciler 'Suriye'yi unutmadı
Bayburt Postası - Bayburt Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinin okul bünyesinde gerçekleştirdiği Suriye yardım kampanyası amacına ulaştı. İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin başlattığı “Suriye’ye Bir Paket Makarna” yardım kampanyasında toplanan gıda maddeleri Suriye’ye gönderildi. 

Bayburt Öğrenci Meclisi Başkanı ve İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Adem Zengin, okulun sınıf temsilcileriyle yapılan görüşmeler sonucu böyle bir kampanya fikrinin ortaya çıktığını belirterek,  “Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir” hadisi şerifine uygun olarak bu duruma sessiz kalmak bize yakışmazdı. Okul  müdürü, idareci ve öğretmenlerimizden aldığımız destekle projeyi başlatmaya karar verdik. İmam-Hatip Lisesinin adına yakışır bir kampanya başlattık.  İnanıyorum ki bu küçük yardımlar, Allah katında bize misliyle karşılık bulacaktır. Onlar kedi, köpek eti yerken, bizlerin bu olaylar karşısında duyarsız kalmamız düşünülemezdi” dedi. 

Okul Müdürü Suat Şener ise, öğrencilerin harçlıkları ve öğretmenlerin verdiği destekle gerçekleşen kampanyanın anlamlı olduğunu belirterek, kampanyaya destek veren öğretmenler, öğrenciler ve okul personeline teşekkür etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İmam Hatipli Bir Öğrenci 10 yıl önce

Esas bu kampanyayı okulumuzda başlatan, sınıf sınıf dolaşıp bizlere' ,suriyeli din kardeşlerimiz kedi-köpek eti yerken, bizim duyarsız kalmamız İmam hatipli öğrencilere yakışmaz' diye başlayan ve etkili bir konuşma yapan, ne haberlerde ismi, nede fotosu geçen, Allah rızası için hep fakirin yanında olan, öğrenci babası olan ismini vermeyeceğim, öğrenciler arasında çok sevilen ....hocamızdan Allah razı olsun. hocam her zaman kalbimiz seninle. Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin. imam hatipde çok seviliyorsun.