Öğrenci servisleri çarpıştı: 5 yaralı

Bayburt'ta iki öğrenci servisinin çarpışması sonucu 5 öğrenci yaralandı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öğrenci servisleri çarpıştı: 5 yaralı
Bayburt Postası - Bayburt'ta iki öğrenci servisinin çarpışması sonucu 5 öğrenci yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bayburt-Erzurum karayolu Heybetepe köyü yol ayrımında, Hasan K'nın kullandığı 69 S 0027 plakalı okul servisi, Fatih A'nın kullandığı 69 S 0120 plakalı okul servisi ile çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle her iki serviste bulunan 5 öğrenci çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine sağlık ve jandarma ekiplerinin sevk edildiği kazada yaralanan öğrenciler, Bayburt Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. 

Yaralı öğrenciler tedavilerinin ardından taburcu edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akbal 7 yıl önce

Bu haberi yapan kişi nerden uydurdunuz olay yerine ambulanslar jandarma sevk edildi haber yaparken yalan yanlış haber yapmayın sadece hafifçe tanpon tanpona vurdu yaralı yok terbir amaçlı korktukları için hastaneye okul müdürü tarafından gönderildi BAYBURT POSTASI haberini yalan haber yapmaktan şiddetle kınıyorum.

Misafir Avatar
ali 7 yıl önce @Akbal

Gazeteyi kınayacağına git o kazaya karışan şoförleri şiddetle kına, olayın üstünü örtmeyi bırakın, kim suçlu ise cezasını çeksin. bu arabalar insan taşıyorsa şöför de sorumluluğunu bilecek.

Beğenmedim! (0)
Avatar
ibrahhim topallaz 7 yıl önce

Baykente giden bir öğrenci servisi cok hızlı seyrederken ben yayaya 100 metreden uzun korne çalıyo döndüm ve kenara çekildim gaye hızını kesmemek için sanki anayolda seyrediyoda yanlış