Mobilya yüklü TIR yandı

Kayseri’den Erzurum’a mobilya götüren mobilya yüklü bir TIR yandı.

Mobilya yüklü TIR yandı
Kayseri’den Erzurum’a mobilya götüren mobilya yüklü bir TIR yandı. Şaban Saklıca idaresindeki 25 LL 814 plakalı TIR’ın 25 EV 680 plakalı dorsesinde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Erzincan Çevre Yolu Erzurum istikametinde seyir halindeyken aniden alev topuna dönen TIR’ın dorsesini çekiciden ayıran sürücü Şaban Saklıcı yangını güvenlik güçleri ve itfaiyeye bildirdi. Olay yerine sevk edilen Erzincan Belediyesi'ne ait 4 itfaiye aracı ve 12 personelle yangına müdahale edildi. Yangını güçlükle kontrol altına alan itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik süre içerisinde yanan TIR'ı söndürdü.

Kırmızı ışıkta beklerken aynadan yangını fark ettiği belirten TIR sürücüsü Şaban Saklıca, Erzurum’a mobilya götürdüğünü ve mobilyaların tamamen yandığını ifade etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cihan Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.