Minibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı!

Bayburt'ta minibüs ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Minibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı!
Bayburt Postası - Alınan bilgiye göre, 21 Şubat Sanayi Sitesi kavşağında Salih Kızılarslan yönetimindeki 25 DL 203 plakalı minibüs, Muhsin Bayram'ın (66) kullandığı 34 U 8462 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Otomobilde sıkışan sürücü Muhsin Bayram ile beraberindeki Hatice Bayram ve Behiye Erdemir, itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle bulundukları yerden çıkartıldı.

Sürücü Muhsin Bayram, kaldırıldığı Bayburt Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Yaralılar Hatice Bayram ve Behiye Erdemir'in tedavileri ise aynı hastanede sürdürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 5 yıl önce

Sanayi sitesinde bulunan bu kantarın hemen yanına yemek için mi tartı için mi her ne sebeple çekilen tırlar nedeniyle sanayiden yola çıkan araçlar Bayburt tarafından araba gelip gelmediğini kontrol etmek için yolun yarısına kadar çıkmak zorunda kalıyor. Peki bu tırlara görüşü kapatıyorsunuz araçları buraya geçicide olsa park etmeyiniz deme sorumluluğu kime aittir.Trafik ne iş yapıyor, bu konuda sorumluluk kime aittir.Kantarcıda da biraz hata var tır
şoförlerine yolun göŕüşünü kapatıyorsunuz burda park etmeyiniz
diyebilir.Ama asıl suçlu yolu tam kontrol etmeden yola çıkanındır.