Maden'den öteye geçit yok!

Bayburt'ta akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapandı

Maden'den öteye geçit yok!
Bayburt Postası - Bayburt'ta akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapandı. Bölgede etkili olan kar yağışı ve tipi ulaşımda aksamalara neden oluyor.

Karayolları 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kar ve tipi nedeniyle Bayburt-Erzurum karayolunun Maden ve Aşkale mevkilerinde büyük araçların geçişine izin verilmiyor, söz konusu yolda ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Zigana Geçidi'nde kar engeli

Zigana Geçidi'nin her iki tarafında etkili olan kar yağışı ise ulaşımı büyük oranda aksattı. Kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler, 2 bin rakımlı Zigana Geçidi'nde zor anlar yaşadı. 

Akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı. Otobüslerin kaydığı, kamyonların zincirli olmalarına rağmen güçlükle ilerleyebildiği yolda, çok sayıda araç yolda kalırken, ulaşımda uzun süreli duraksamalar da yaşandı.
 
Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince zinciri bulunmayan araçlara işlem yapılırken takmadan da gitmelerine izin verilmiyor. Kara Yolları Bölge Müdürlüğü ekipleri ise, sık sık kapanan Zigana Geçidi'ni açmak için yoğun çaba sarf ediyor.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.