Kuran kursundan bayan hocayı kaçırdılar!

Z.T.'yi zorla araçlarına bindiren M.Ö. ve H.E., hızla köyden uzaklaştı.

Kuran kursundan bayan hocayı kaçırdılar!
Bayburt Postası - Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre Bingöl'den gelen M.Ö. ve H.E. isimli şahıslar, Dağtarla köyünde Bayburt Müftülüğü'ne bağlı olarak bayanlara yönelik faaliyet gösteren Kuran Kursu'na müftülük görevlileri olduklarını söyleyerek giriş yaptı.

Kitap getirdiklerini söyleyen zanlılar, kuran kursu hocası Z.T.'yi, teslim edilen kitapları aldığına dair imza atması için park halinde bulunan araçlarının yanına çağırdı. Otomobilin yanına gelen Z.T.'yi zorla araçlarına bindiren M.Ö. ve H.E., hızla köyden uzaklaştı.

Görgü tanıkları durumu köy muhtarına, köy muhtarı da jandarmaya iletti. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, kaçırılan Z.T.'nin de içinde bulunduğu otomobili Erzurum'un Pazaryolu ilçesi sınırında durdurarak şahısları yakaladı.

Jandarma ekipleri, zanlı M.Ö. ve H.E'yi ifadelerini almak üzere jandarma komutanlığına getirdi. Dağtarla köyü sakinlerinin, şahısların bulunduğu araca saldırması üzerine jandarma ekipleri, tepkileri büyümeden önlemek için havaya ateş açtı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
DağtarlaDağtarla Köyü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Ülkede artık insan kaçırma işi hortladı. Güvenlik zayıf.

Avatar
Enes Y. 9 yıl önce

Bu işler Bayburt'a da sıçradıysa vay halimize.

Avatar
cantürk soylu 9 yıl önce

Akilli olun bayburt ta yanlis olmaz hainler serefsizler bayburt ta giremez

Avatar
kocayusuf 9 yıl önce

sayın Bayburtlu kardeşlerim lütfen çocuklarınıza sahip çıkalım okul önleri farklı insanlar var okul önlerine dikkat ediniz

Avatar
yasin 9 yıl önce

bu iş planlı yapılmış tır.türkiyede bir bayburt kalmıştı burayı ele geçirmek istiyorlar ama hedeflerine ulaşamicaklar bu hainler

Avatar
murat 6 yıl önce

05536569462..ben o kisiyim.
eger gercekten ..bu olay in asli ne diyen varsa arasin..
giybet ..dedikodu..iftira..atmak yakismaz..
iki taraf i dinlemeden ..dogru ortaya cikmaz..

Avatar
M. Ö 6 yıl önce

mtrzgnc
Mahkeme bitti..5yil ceza aldim.. Ben o kisiyim.. Bingollu degil ..trabzon of luyum.. Kuran kursundan degil..dedesinin evinden bindi araca ..iki katli evin alti kurs mus sonradan ogrendim.. Kacirmadim ..kacirmam kaciramam.. Kitaplari ben degil..o evden indirdi..neden kendisine sorma ihtiyaci gormuyorsunuz.. Uc sahitten ikisi yalan konustu. Hele sirdasim dedigi seni ona anlattim hayirlisi insAllah evlenirsin onunla diyen ve devamli olarak yegeninin resmini cekip..bu cok guzel bunu yolla diyen ..ama mahkemede m.o.tanimam diye ifade veren den hakkimi nahserde alacagim..hoca hnm a kizmiyorum.o aile baskisi ile ifade verdi..hakkim helal olsun..muhtar da maalesef ..koyluden korkusuna yalan soyledi ..canin sag olsun rifki abi ve delikanli selami abi.. Benim kardesimi zorla biri kaciracak ve o kisi cezaevinden cikip gelin bayburt meydanda yim diyecek..muhtari arayacak..ama muhtar telefonu kapatacak..yorum u bayburtlulara birakiyorum.. Ben ogun o koye kurankursu hocasini kacirmaya degil birgun once hastahanede bulustugum. Ama annesi yuzunden gidemedigimiz icin ertesi gunu koyunden aldigim seni esim olarak kabul ediyorum diyen insan a gittim.. Karar ve son mahkeme mahser e kalsin