Kozmetik taşıma süsü verilen araçtan kaçak sigara çıktı

Bayburt’ta 2 ayrı araçta kaçak sigara bulundu.

Kozmetik taşıma süsü verilen araçtan kaçak sigara çıktı
Bayburt Postası - Bayburt’ta 2 ayrı araçta kaçak sigara bulundu. Bayburt Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan 2 ayrı operasyonda, 28 bin 235 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Önceki gün yapılan yol uygulaması esnasında ilk bakışta biri kozmetik taşıma, diğeri yolcu minibüsü gibi görünen araçlar peş peşe durduruldu. Şüphe uyandıran ve durdurulan 2 araçta arama yapıldı. Yapılan kontrollerde, kozmetik ürün taşıdığı süsü verilen araçlardan birinde kaçak sigaraların saklandığı özel bir bölüm tespit edildi.  Ekipler tarafından sökülen bu bölümden çeşitli markalarda toplam 12 bin 444 paket sigara çıktı. Bu operasyonun hemen ardından ikinci bir aracı daha takibe alan ekipler, 15 bin 791 paket gümrük kaçağı sigarayı daha ele geçirdi. İkinci araçta yapılan aramada kaçak sigaralar, şoför mahallinden arka bagaj kapağına kadar tavan bölümünde bulundu.

Toplam 28 bin 235 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği operasyonda, H.D. ve M.E. isimli şahıslar gözaltına alındı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.