Köprülü Kavşağı’nda kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Köprülü Kavşağı’nda iki otomobil çarpıştı.

Köprülü Kavşağı’nda kaza: 1 ölü, 3 yaralı
Bayburt Postası - Köprülü Kavşağı’nda iki otomobil çarpıştı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Saat 23.00 sularında gerçekleşen kazada Trabzon istikametinden Bayburt’a gelen Taha Murat Develioğlu yönetimindeki 69 AR 202 plakalı araçla Köprülü Kavşağı’nın altından çıkan İsmail Topçi yönetimindeki 36 HMP 96 plakalı araç çarpıştı.

Kazada 36 HMP 96 plakalı araçta bulunan Ahmet Kaya hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Mustafa Düşkün ve İsmail Topçi yaralandı. 69 AR 202 plakalı araç sürücüsü Taha Murat Develioğlu da kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. 

Olay yerine gelen ambulansların ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan İsmail Topçi'nin durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların ise iyi olduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden Ahmet Kaya (37) isimli vatandaşın Erzurum’un Pazaryolu İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu ve Bayburt Üniversitesi yurt inşaatında çalıştığı öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yusuf Başıbüyük 9 yıl önce

Bu kavşakta daha ne canlar gidicek ne canlar bukadar plansız bir köprü bozuntusu yok yazik okadar heba olan paralara ...

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Daha önceden de bu kavşak için çok yazdık.Ama dinleyen bilge kalmamış Bayburt ta.

Avatar
acemi sürücü 9 yıl önce

yav 30 yıllık acemi şöförüm 30 yıldır kırmızı ışıkta bile geçen sürücüler gördüm. kurallara herkes uysa kazamı olur.