Kop Dağı geçit vermiyor!

Araçlar, Karayollarına ait iş makineleri ile çekilirken, mahsur kalan yolcuların büyük bir kısmı ise konaklamak üzere Bayburt'a taşınıyor... İşte son durum...

Kop Dağı geçit vermiyor!
Bayburt Postası - Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı Bayburt'ta hayatı olumsuz etkilerken, ulaşım ise durma noktasına geldi! Bayburt Erzurum yolu ve özellikle de Kop geçidinde yaşanan olumsuzluklar üzerine, ekipler çareyi yolu kapatmakta buldu.

Etkili olan kar yağışı nedeniyle uzun süre çalışma yapılamaması üzerine, 2409 rakımlı Kop Dağı geçidi, Bayburt Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından tedbir amacıyla ulaşıma kapatıldı.


Uzun araç kuyruklarının oluştuğu Bayburt Erzurum karayolu üzerinde bazı araçlar ise yollarda kaldı. Araçlar, Karayollarına ait iş makineleri ile çekilirken, mahsur kalan yolcuların büyük bir kısmı ise konaklamak üzere Bayburt'a taşınıyor.

Kar yağışı ve fırtına nedeniyle ulaşıma kapatılan Bayburt-Erzurum karayolunun açılması için Karayolları ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

250 yolcu Bayburt'ta ağırlandı


Bayburt-Erzurum karayolunun ulaşıma kapanması nedeniyle yolda kalan 6 otobüs Bayburt'a sevk edildi. Bayburt Öğretmenevi'nde kısa süreli ağırlanan yaklaşık 250 yolcu yarım saatlik bir dinlenmenin ardından Bayburt-Erzurum karayolunun kontrollü olarak ulaşıma açılmasıyla birlite Bayburt'tan ayrıldı.

İLGİLİ HABER: 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

Kara yollarını özelleştirdikleri sıra düşünülmeli idi yolda kalanlarada geçmiş olsun hesap sormalılar yetkili insanlardan.Kimden soracaklarsa sahipsiz memleket

Avatar
VATANDAŞ 9 yıl önce

Karayolları özelleştikden sonra yollardakı temizleme ve tuzlama çalışmaları azaldı gibi söylemler var?Acaba ne kadar doğru bilmıyorum ama vardiye sistemi ile kop dağında şu birkaç günde tam zamanlı iyi çalışmalar yapılmalı...

Avatar
yazıcı 9 yıl önce

Taşeronlaşma bu işte karayollarının tecrübeli operatörleri atıl bir durumda bekletiliyor bir kaç yıl sonra 4 C li yapılıp bunlar zaten yatıyordu derler