Kop Dağı Geçidi'nde kar yağışı ve sis etkili oluyor

Bayburt - Erzurum karayolunun Kop Dağı Geçidi'nde etkili olan kar yağışı, buzlanma ve sis ulaşımda aksamalara neden oldu.

Kop Dağı Geçidi'nde kar yağışı ve sis etkili oluyor
Bayburt Postası - Kentte sabah saatlerinden itibaren aralıklarla etkili olan kar, D-915 karayolunun 2 bin 409 rakımlı Kop Dağı Geçidi'nde soğuk havanın etkisiyle buzlanmayı da beraberinde getirdi.

Yağış, buzlanma ve sis nedeniyle karayolunda ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Sis nedeniyle görüş mesafesi güzergahta zaman zaman 50 metreye kadar düşerken, buzlanmanın etkisiyle de yolda kalan bazı tırlar diğer araçların geçişini engelliyor.

Ulaşımda aksamalara yol açan araçlar, trafik ve karayolları ekiplerinin yardımıyla kurtarılmaya çalışılıyor.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ekipleri, Aşağı Kop mevkisindeki kontrol noktasında Erzurum istikametine tır ve kamyon geçişlerine izin vermiyor.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Aşkale Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekipleri de büyük araçların Bayburt istikametine geçişine yolu kapattı.

Trafik ekipleri, söz konusu güzergahı kullanacak sürücülere, yavaş seyretmeleri, kar yağışı ve buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Anahtar Kelimeler:
Kop Dağı Geçidi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.