Kışla Kavşağı'nda feci kaza!

Kışla Kavşağı'nda akşam saatlerinde yaşanan kazada ilk alınan bilgilere göre 3 kişi öldü, 5 kişi ise yaralandı..

Kışla Kavşağı'nda feci kaza!
Bayburt Postası - Kışla Kavşağı'nda akşam saatlerinde yaşanan zincirleme kazada ilk alınan bilgilere göre 3 kişi öldü, 5 kişi ise yaralandı.

Görgü tanıklarına göre, sürücüsü henüz öğrenilemeyen 69 AK 108 plakalı otomobil, Turgut Özal Bulvarı'ndaki köprülü kavşakta kaza yaptı. Aynı istikametteki 06 DK 4226 plakalı çekicinin sürücüsü, kaza yapan otomobile çarpmamak için direksiyonu kırınca arkadan gelen 69 AE 111 plakalı panelvan tipi araç, çekici ile orta refüj arasında sıkıştı. Bu sırada aynı istikamette seyir halindeki 61 TK 492 plakalı otomobil de duramayarak çekiciye çarptı.

Kazada ilk belirlemelere göre; Miraç Akbaş (27) ve Çağlayan Halit Şahin (20) olay yerinde, Mehmet Günhan ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Bayburt Devlet Hastahanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralanan Nurcan Seyhan (29, hamile ve ağır yaralı), Alperen Seyhan (17), Eda Seyhan (19) ve Serkan Altınay (25) ise olay yerine gelen ambulanslar ile Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

112, AFAD ve itfaiye ekiplerinin gerçekleştirdiği kurtarma çalışmaları esnasında, yoğunluk nedeni ile çevik kuvvet ekipleri bölgeyi ve yolu kontrol altına aldı. Buzlandığı görülen Kışla Kavşağı'nde kurtarma çalışmaları esnasında her iki istikamette trafiğe kapatıldı.

Bu arada kaza sonrası kurtarma çalışmalarına katılan Gürsoy Kadakal (19) isimli vatandaş fenalaşınca, ambulans ile hastahaneye kaldırıldı.

***

Aynı saatlerde Bayburt'ta bulunan ve AK Parti Ocak ayı Danışma Meclisi toplantısına katılan Maliye Bakanı Naci Ağbal, beraberinde Bayburt Milletvekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ile birlikte kazanın duyulmasının ardından Bayburt Devlet Hastahanesi'ne giderek, yaralıların son durumu hakkında bilgi aldı. 

Bakan Ağbal'ın ziyareti sırasında kaza yerinde buzlanma olduğu ve önlem olarak tuzlama yapılmadığına dair şikayet sesleri yükseldi. Hasta yakınlarını dinleyen ve ilgililerden olay ile ilgili bilgi alan Bakan Ağbal ve beraberindekiler hastahaneden ayrıldı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tc 69 bayburt 7 yıl önce

Sahipsiz memleketin yigit delikanlilari evet video herseyi anlatiyo kaza mahline intikal éden polis ekibi yol guvenliginin alinmasinda en buyuk etken olarak kopru ustunden seyrediyo ikinci birsey Mete mémis turkiye illerindeki rezalet memleketi terk éden kesimleri bayburta geri davet edene kadar gitmeleri engelle yazik gunah ates dustugu yéri yakar uyan memleketim uyan

Avatar
vatandaş 7 yıl önce

bu vebalde sana yeter sayın belediye

Avatar
çağlar kurt 7 yıl önce

kara yolları beledı ye başkannı ne adamsınız lannnnn bu kazaların sebebı sizlersiniz o ölen gençlerın ne suçları vardı ALLAH BELANIZI VERSİN

Avatar
görüş hali 7 yıl önce

herkes bakan bey foto verme derdinde...
bakan bey olanların farkında mı?
yanında dolaşan makam ve çıkar derdinde olanları biliyor mu?

Avatar
Yazık 7 yıl önce

Kusura bakmayın ama eşek Koysanız seçilecek memlekette. İşten anlamaz adamlar koltukları kapmış bu şehirde. Yazık bu gençlerin vebalini kim ödeyecek Allah'ın huzurunda. Çok mu zordu yolları doğru düzgün yapıp yolları tuzlamak

Avatar
Hasan 7 yıl önce

Ben kazadan kısa süre sonra çelilen videoyu izledim. Tam bir rezalet. Kader tedbiri aldıktan sonra olandır. Diğeri kaderciliktir. Yabancıyım , Bayburtu da çok bilmem ancak 35 nin nüfusu olup il olan bir yere iktidar nimetleri hiç uğramamış.

Avatar
Ali kılıç 7 yıl önce

Üst yoldaki yapılan yatırımları hizmet ettik diye hava atan ve göğüs kabartan gerizekalılar eski halinde ölümlü kaza olduğu pek nadir bu gereksiz yatırımdan sonra ölümlü ve maddi hasarlı kazalar baş gösterdi hizmet insana gösterilen değerdir. Milyonları alıp iç eden ustlenici firma karayolları ve emniyet müdürlüğü tabelası hariç emniyetsiz insanların barındığı o kurum hepiniz ve siyaset yaparak boburlenenler vebaldesiniz ALLAH sizi kahretsin şerlerden hayr çıkaracağınız yerde boş tenekelik yapmaya devam ediyorsunuz.

Avatar
VAR OLMAK İÇİNMİ YOKSA YOK OLMAK İÇİNMİ %82 ? 7 yıl önce

Miraç kardeşimi 15 yıldır, köylüm mehmet'i ve dostum haliti gayet iyi tanırım. Hepsi insan evladı, delikanlı insanlardı. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Belediye veya karayollarına alıştık artık da ! ilk kazada neden Polis önlem alıp yolu kesmedi. Farkındamısınız ambulans görevlileri tırı durduruyor. Sevgili Bakan, neden hesap sorulacak diyemiyorsun. 3 Can gitti 3 Can.. Belkide orada bulunan görevliler olmasa 3 Can değilde onlarca cana mal olacaktı. Yemin ederim bu dünya fani, and olsun ki 27, 22,20 yaşlarında ölen kardeşlerimiz nasıl can verdiyse bizde, koltuk aşkı ile yananlarda can verecek. Acaba nasıl öleceksiniz, buyurun miraç kardeşimden helallik alın bakalım nasıl yapacaksınız.