Kaymakam Karabulut, Battalgazi’ye veda etti

Malatya’nın Battalgazi ilçesi Kaymakamı Bayburtlu Asalet Karabulut 2 yılın ardından ilçeye veda etti.

Kaymakam Karabulut, Battalgazi’ye veda etti
Bayburt Postası - Malatya’nın Battalgazi ilçesi Kaymakamı Bayburtlu Asalet Karabulut 2 yılın ardından ilçeye veda etti.

2012 yılında Battalgazi Kaymakamı olarak atanan Asalet Karabulut, vali yardımcıları ve kaymakamlara ilişkin Resmi Gazete’de yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesine göre Adana’nın Yumurtalık ilçesine kaymakam olarak atandı.

2 yıl boyunca yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Kaymakam Karabulut, onuruna verilen veda yemeğinde ilçe sakinlerinden helallik istedi. 

Asalet Karabulut kimdir?


1978 yılında Bayburt’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bayburt’ta tamamladı. 2001 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

2003 yılında Kaymakam adayı olarak Giresun ilinde göreve başladı. Adaylık süresince Ordu-Gürgentepe ilçesi, Giresun-Dereli ve Çamoluk ilçelerinde üç yıl Kaymakamlık Vekilliği görevlerinde bulunduktan sonra asaleten sırasıyla Ordu-Kabataş, Kars-Susuz ve Erzurum- Aşkale ilçelerinde kaymakamlık görevlerinde bulundu. 29.08.2012 tarihinde Maltaya’nın Battalgazi ilçesine atanan Karabulut,  Vali yardımcıları ve kaymakamlara ilişkin Resmi Gazetede yayımlanan İçişleri Bakanlığı kararnamesine göre Adana’nın Yumurtalık Kaymakamlığı’na atandı. Karabulut, evli ve iki çocuk babasıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.