Kavcıoğlu’na Basın/Yayın Ödülü

Bu yıl 7'ncisi düzenlenen GİV Girişimcilik Ödülleri, Bahariye Mevlevihanesi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Kavcıoğlu’na Basın/Yayın Ödülü
Bayburt Postası - Törende ödül alan isimlerden biri de 26. Dönem Bayburt Milletvekili ve Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu oldu. Yeni Şafak Gazetesi’nde ekonomi yazıları kaleme alan Kavcıoğlu, Basın/Yayın Ödülüne layık görüldü.

Türkiye'de başarılı girişimleri ödüllendirmek ve fikirlerini girişime dönüştürmek isteyen girişimcilere destek ve cesaret vermek amacıyla Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) tarafından bu yıl 7'ncisi organize edilen Girişimcilik Ödülleri, Bahariye Mevlevihanesi'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödüller için 10 Mart-20 Nisan tarihlerinde proje ve fikir başvuruları alındı. Törene Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Girişimci İş Adamları Vakfı Başkanı Mehmet Koç, STK temsilcileri ve iş dünyasından temsilciler katıldı.

Girişimci İş Adamları Vakfı (GİV) ve faaliyetlerini anlatan sinevizyon gösterimi sonrasında ödül törenine geçildi. 9 kategoride toplam 11 ödül sahibini buldu. Ödül kazananlar şöyle:

Girişimci Kulüp Ödülü: Düzce Üniversitesi Kariyer Topluluğu
E-Ticaret Girişim Ödülü: Finartz projesiyle Cihan Demir, Hüseyin Ergün ve Bora Gönül
Yeni Girişimci Ödülü: Baharsun Tarım projesiyle Fahrettin Aksakal
Kurumsal Girişimcilik Ödülü: Yaytek Makine projesiyle Ekrem Eraslan
Akademisyen Ödülü: İstanbul Medeniyet Üniversitesi Felsefe Bölümü Dr. Öğretim Üyesi İbrahim HalilÜçer
Kamu Yöneticisi Ödülü: TRT Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Eren
Basın/Yayın Ödülü: Doç Dr. Şahap Kavcıoğlu
GİV Özel Ödülü: Şerif Enis
Proje/Fikir Ödülü Kategorisi'nde 1'incilik Ödülü: Güçlendirilmiş Koruyucu Kontakt Lens projesiyle Prof. Dr. Nilgün Kalaycıoğlu Özpozan ve Araş. Gör. Serkan Dayan
Proje/Fikir Ödülü Kategorisi'nde 2'ncilik Ödülü: Çok Fonksiyonlu Hibrit Kompozit İmplantlar projesiyle Doç. Dr. Mevlüt Gürbüz
Proje/Fikir Ödülü Kategorisi'nde 3'üncülük Ödülü: Akıllı LED Isı Ölçer projesiyle Prof. Dr. Mehmet Arık ve Ahmet Mete Muslu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Pembe İncili Kaftanı Tozlanan Adam 5 yıl önce

Tebrik ederim.Şahap beyin işi gücü kavga sürekli öfkelenip yoldan geçene girişiyor zaten.Girişimcilik ödülünü hak etti gerçekten.Zaten ödül vermeseler organizasyonu düzenleyenlere girişirdi bu seferde...