Karayolları kapattı, köylü açtı!

Karayolları 106. Şube Müdürlüğü tarafından onarıma alınan Değirmencik köprüsünün ulaşıma kapatılması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Karayolları kapattı, köylü açtı!
Bayburt Postası - Karayolları 106. Şube Müdürlüğü tarafından onarıma alınan Değirmencik köprüsünün ulaşıma kapatılması vatandaşların tepkisine neden oldu. Kullanılmaz hale gelen ve tehlike arz eden Değirmencik köprüsünün yapımı için trafiğe kapatılması, köprüden ulaşımı sağlayanlar tarafından tepkiyle karşılandı.

Vatandaşların köprü üzerine toplanarak tepkilerini dile getirdiği olay sonrası köprünün onarım çalışması durduruldu.

Hem tarım arazileri, hem de ulaşım açısından kendilerine ağır maliyetler getireceğini belirten vatandaşlar, yetkililerden ulaşım için yeni bir imkan sunulmasını talep etti. 

Tepkiler sonrası onarım işini durduran Karayolları yetkilileri ise, köprünün ulaşıma kapatılmasının bir hafta ertelendiğini ve teknik analizinin yeniden yapılacağını belirtti.

Fotoğraf: Peyami Sefa Karabacak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.