Kamyon ot yüklü traktörle çarpıştı: 6 yaralı

Kaza sonrası kamyon şoförünün kaçtığını söyleyen görgü tanıkları, 3 kadın, 1 erkek ve 2 çocuktan oluşan yaralı gruba ilk müdahaleyi yaptı.

Kamyon ot yüklü traktörle çarpıştı: 6 yaralı
Bayburt Postası - Kaza Aydıntepe'de, İncili köyü yolu üzerinde yaşandı.  

Görgü tanıklarına göre, İncili Köyü yolu üzerinde bulunan Aydıntepe Köprüsü yakınlarında, kamyon rampada hakimiyetini kaybetti ve önce yoldan çıktı. Tekrar yola giren kamyon, o sırada kamyonun kontrolsüz gelişini gören ve yoldan çıkmaya çalışan ot yüklü traktöre yandan çarptı. 

Kaza sonrası kamyon şoförünün kaçtığını söyleyen görgü tanıkları, 3 kadın, 1 erkek ve 2 çocuktan oluşan yaralı gruba ilk müdahaleyi yaptı. Özellikle yaralı kadınların durumunun ağır olduğunu söyleyen görgü tanıkları, ambülansın olay yerine geç gelmesine tepki gösterdi. 



Traktör sürücüsünün, ilk verdiği ifadede "kendimi yoldan dışarı attım ama yine de gelip bize çarptı" dediği iddia edildi. 

Kazada yaralananların 4'ünün durumunun iyi olduğu, Zuhal Ağaç ve Nermin Kardeş isimli yaralıların ise Erzurum'a sevkedildiği bildirildi. 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay yerinden fotoğraflar için tıklayın...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.