İtfaiye ekiplerine doğalgaz eğitimi

Bayburt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nce personel eğitimi ve uygulama geliştirme faaliyetleri kapsamında, itfaiye ekiplerine yaşanabilecek doğalgaz yangınları ve zehirlenmelerine karşı yapılması gereken hususlar hakkında eğitim semineri verildi.

İtfaiye ekiplerine doğalgaz eğitimi
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nce personel eğitimi ve uygulama geliştirme faaliyetleri kapsamında, itfaiye ekiplerine yaşanabilecek doğalgaz yangınları ve zehirlenmelerine karşı yapılması gereken hususlar hakkında eğitim semineri verildi.

AKSA ÇORUHGAZ teknik ekipleri tarafından verilen seminerde, ilk olarak itfaiye binasında teorik bilgi daha sonra Aksa Çoruhgaz Dağım A.Ş. İstasyonu’na ait sahada uygulamalı eğitim gerçekleştirildi.

“Çok faydalı bir eğitim oldu”

Eğitimlerle ilgili bir açıklama yapan Bayburt Belediyesi İtfaiye Müdürü Haluk Akkoyunlu, Bayburt’ta doğalgazın hızla yaygınlaşması ile birlikte yaşanabilecek olası doğalgaz kaza ve yangınlarına karşı hızlı ve bilinçli bir şekilde müdahale edilmesi için itfaiye personeline eğitim verildiğini söyledi. Müdür Akkoyunlu, “Belediye Başkanımız sayın Mete Memiş’in düzenlediği program dâhilinde eğitim gerçekleştirdik. Doğalgaz kaza ve yangınlarına müdahale tamamen teknik bilgiyi gerektirir. Bu eğitimlerde, nasıl müdahale etmemiz gerektiğini öğreniyoruz. Bizim için çok faydalı olan bu eğitimi sağlayan Belediye Başkanımıza ve eğitim veren firma yetkililerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Aksa Çoruhgaz Bayburt-Gümüşhane Dağıtım A.Ş. Bölge Müdürü Rahime Meydan ise, “Olası doğalgaz kaza ve yangınlarında, itfaiye ve dağıtım şirketimizin eşgüdümlü çalışması, personelin bilinçli hareket etmesi, şehrimizin can ve mal güvenliğinin korunması için eğitim programı düzenledik. Eğitim programı kapsamında itfaiye personeline alınacak tedbirler, erken müdahale ve yapılması gerekenler konusunda eğitim verdik. Teorik ve pratik olarak düzenlediğimiz eğitimler sonucu katılımcılara sertifikaları da verildi” diye konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.