Işılak'tan Cumhuriyet caddesi konseri

AK Parti seçim müzikleriyle tanınan Uğur Işılak, AK Parti Bayburt İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konsere katıldı.

Işılak'tan Cumhuriyet caddesi konseri
Bayburt Postası - AK Parti seçim müzikleriyle tanınan Uğur Işılak, AK Parti Bayburt İl Başkanlığı tarafından düzenlenen konsere katıldı.  Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı mitingin ardından sahne alan Uğur Işılak, AK Parti’ye uyarladığı şarkılarla Cumhuriyet caddesini dolduran kalabalığı coşturdu.

“Başbakanı sevmek partizan olmak değildir”


Kürsüye kalabalığın alkışları eşliğinde çıkan Uğur Işılak, “Başbakanı sevmek inanın politize olmak değildir. Başbakanı sevmek siyasete bulaşmak değildir. Başbakanı sevmek partizan olmak değildir. Başbakanı sevmek memlekete sahip çıkmaktır. Başbakanı sevmek, 200 yıldan beri bu coğrafyada oyun kurucuların oyununu bozmaktır. Onun için meydanlarda "Dombra" dedik. Onun için meydanlarda "Recep Tayyip Erdoğan" dedik. Onun için ezilenlerin gür sesi dedik. Onun için 30 Mart'ta Bayburt kendine düşeni yapacaktır. Ve biliyoruz ki Bayburt Uzun Adam'ın yanındadır. Sadece oyuyla değil, duasıyla yanındadır. Bu kadar dua alan bir siyasetçi dünya tarihinde ben görmedim. 30 Mart'ı bir seçim günü olarak görmeyin” dedi.

Işılak, 1 saate yakın süren konserin ardından Kelkit'teki konserine katılmak üzere Bayburt'tan ayrıldı.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferhat Açıkalın 10 yıl önce

Aç karnına müzik dinlenmiyor, sarmıyor. Çare tedavi ve ekmek. (Üretim). Evet.