İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!

Esentepe mahallesinde çalıştığı inşaatın 3’üncü katından düşerek ağır yaralanan Ümit Ağkuş (45) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İnşaattan düşen işçi hayatını kaybetti!
Bayburt Postası - Alınan bilgiye göre, sabah saat 06.30 sıralarında meydana gelen olayda, inşaatın üçüncü katında çalışan, üç çocuk babası Ümit Ağkuş, bir anda dengesini kaybetti. Yaklaşık 7.5 metre yükseklikten zemine düşen Ağkuş ağır yaralandı. Diğer işçilerin ihbarıyla olay yerine 112 Acil Servis ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve durumu ağır olan Ağkuş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Kaynak: B. Medya

Anahtar Kelimeler:
ümit Ağkuş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Suat 5 yıl önce

Yaziklar olsun yine bir cana daha kiydiniz.. kacinci yuz yilda yasiyoruz Allah askina// insaat guvenligi bu sekilde mi aliniyor... her zaman her konuda geriden gitmek zorundamisinizzz YAZIK.....///

Avatar
Omer 5 yıl önce

Bayburt Belediye Binasi’nin yanindaki binanin en ust katinda tugla oruyordu bir isci. Alttan gecenlerin kafasina harc dusuyordu bazen. Kaldirimda normal yaya trafigi devam ediyordu. Dunya kurulali milyon yil, insanlik var olali binlerce yil gecti ama gozum Bayburt’ta is guvenligi adina arpa kadar yol alinmadi.

Avatar
ALOŞ 5 yıl önce

iş güvenliği varmıydı? Araştırma yapılır herhalde