FETÖ firarisi Bayburt'ta yakalandı!

FETÖ'nün finansörlerinden olduğu iddiasıyla İstanbul'daki FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan şüpheli gözaltına alındı.

FETÖ firarisi Bayburt'ta yakalandı!
İstanbul'daki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan zanlı Bayburt'ta yakalandı.

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, firari şüpheli M.K'nin Aydıntepe ilçesinde vefat eden yakınının cenaze törenine katılacağı bilgisine ulaştı.

Örgütle bağlantılı olduğu gerekçesiyle kapatılan TUSKON'a bağlı dernekte yöneticilik yapan, "silahlı terör örgütü üyeliği" ve "silahlı terör örgütüne finansman sağlama" suçlamasıyla aranan M.K, katıldığı cenaze töreninin ardından gözaltına aldı.

FETÖ/PDY'nin İstanbul'daki önemli finansörleri arasında olduğu belirtilen M.K, ifade işlemleri için emniyete götürüldü.AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
batuhan şimşek 7 yıl önce

nerden biliyorsunuz bütün bu suçlamaları mahkemeyemi çıktı ifademi verdi delilmi var ıspatmı var ayıptır yazıktır böyle taraflı yalaka haberler yapmayın fethullah denilen şerefsizi bu ülkenin başına bela eden sizlersiniz şimdi gariban suçlu suçssuz herkesi içeri alıyor bide kesin yargı kararı olmadan haber yapıyorsunuz yalakalıkla medya olmaz yalakalıkla iş yapılmaz görev icra edilmez çıksın yargılansın suçluysa eyvAllah çeksin cezasını ama bu ülke islam ülkesi diriye saygı yoksa ölüye olsun adamın babasının üstünün toprağı daha kapanmadan mezarlıktan alıp götürüyorlar ben şöyle anladımki israilliler filistinliyi aldı gitti çünkü israilde bile ölüye saygı bu ülkeden daha fazla her kim bu haberi yaptıysa ve kınıyorsa rabbim aynı duruma onuda düşürsün başka bi şey demiyorum......

Avatar
Osman 7 yıl önce

Bu haberi yapan sözüm ona kendini haberci sanan insancık. Biraz araştırsaydın yalan haber yalan haber yapmazdın. Fetönün önemli finansörü öylemi. Hadi ordan. Hadi ordan. Sizin haber anlayışınızı seveyim.

Avatar
Aydıntepeli 7 yıl önce

Yalan yanlis haber..bizim yanımızda adam..

Avatar
Ulubatlı 7 yıl önce

Ben şunu gördüm Bayburtta'ki tahliye olanlara bakın anlarsınız.bu işin başını çekenler neye göre tutuklu iken serbest bırakıldı.kriterlere bakın bayburtta fetöcü dedin mi önce o aile gelir ben onu bunu bilmem millevekili soyadı taşımak yakını olmak imtiyazsa adalet nerde diye ben sorgularım.Cumhurbaşkanımıza küfredenler bir bir dışarı çıkıyor he vAllahi he billahi...

Avatar
Gürkan Bilgin 7 yıl önce

Benim adımı kullanıp yorum yazan haysiyetsiz.Delikanlıysan birisiyle bir hesabın varsa gerçek ismin soyadınla yaz veya karşısına çık.Senle mahkemede hesaplaşacağız.Siz klavye kahramanları Siz o yorumu atanın Ben olduğum kanısına nerden vardınız.Siz de delikanlı olun Benim gibi gerçek isminizi soyadınızı yazın öyle yorum yazın görelim adamlığınızı o zaman görelim bakalım kim hangi yüzle nasıl gezecek ozaman görürüz.Bu arkadaşımızın 've ailesinin üzerinden ve Benim üzerimden hesabın olan arkadaşlar telefonumu yazıyorum Delikanlıysan Oman Beni Ararat.Bekliyorum yorum yazacak arkadaşlar benim adımı kullanan şerefsiz Kim bilmiyorum onu Allaha havale ettim şu mübarek gecede.Beni bilenler bilir çok şükür haram yemedim yetim malı yemedim ,işkurun kapısından geçmedim.Sizinle tek tek müşerref olacağız inşaAllah Telefonum:05369275260.Delikanlılar arasın.Mahkemede görüşürüz...

Avatar
enes aktürk 7 yıl önce

gürkan bey adını tam yazdınmı ne olacak? rezilmi olacak?sen rezilliğin ne olduğunu zerre kadar bilseydin sokakta dolaşmazdın adam diye anladın sen onu? yaz kış faydalanıyorsun tabi hükümetten ne çalışma ne bişe ekmek elden su gölden neden savunmayasın neden yalakalık yapmayasınki bende senin yerinde olsam bedne savunurum yalakalığını yaparım yazın işkurdan kağıt üzerinden kışında saolsunlar bacı kardeş parası bide merak ettim sen normal akp limisin gayrı grubu akp limisin ? neyi kimi savunursan savun ama içine koy ayıptır akşama kadar yüz yüze baktığın selam verdiğin insanların komşunun hakkında böyle yorum yapmanı yakıştıramadım yüzlerine köylülük yapıpta arkalarından böyle yapma ayrıca o adam buraya gelecek aklanacak sende yaptığınla utanacaksın tabi sende o duygu varsa sanmıyorumda!!!!!!!!!

Avatar
İdris 7 yıl önce

Adalet yerini buldu ve kardeşimiz bugün tahliye oldu..

Avatar
Osman 7 yıl önce

Allah belanızı versin yavşaklar