Evci cinayetinde ‘profesyonel komplo’ iddiası!

Bayburt'ta kaldığı apart otelde öldürülen Polis Meslek Yüksek Okulu'nda Müdür Ömer Lütfi Evci cinayetinde profesyonel komplo olduğu iddia edildi.

Evci cinayetinde ‘profesyonel komplo’ iddiası!
Bayburt Postası - Bayburt'ta kaldığı apart otelde öldürülen Polis Meslek Yüksek Okulu'nda Müdür Ömer Lütfi Evci cinayetinde profesyonel komplo olduğu iddia edildi.

Evci'nin katil zanlısı olarak tutuklanan Bayram Çakıroğlu’nun avukatı Ali Haydar Dereli ise müvekkilinin cinayet saatinde apart otelde olmadığını öne sürdü. Dereli, "Adli tıp raporlarında hiçbir DNA bulgusuna rast gelinmedi. Bunu yapan kişi veya kişiler çok profesyonel yapmış hiçbir yerde kesinlikle bir bulgu bırakmadı. Bu olayda iki kişinin daha ismi geçiyor. Bu durum tamamen Bayram Çakıroğlu'na bir komplodur. Kanlı havlu açık vaziyette koltukta 'gelin beni bulun' dercesine bırakılmış ama 6 gün sonra bulundu" dedi.  

Cinayetin zanlısı olarak tutuklu bulunan Bayram Çakıroğlu’nun gözaltına alınmadan önce Twitter hesabından attığı mesajda başsağlığı dilediği ortaya çıktı.

Olayla ilgili birçok mesaj atan Çakıroğlu, suçlamaları reddettiği mahkemedeki ifadesinde ise, “Havlu bana ait. Ancak benim bu konuda söyleyebileceğim tek şey; bu rapora anlam veremiyorum. Benim müdür beyin öldürülmesi olayıyla ilgili her hangi bir ilgim ve alakam yok. Ayrıca odama geldiğimde banyo zemininde yaptığım kontrolde ayakkabı izi vardı. Benim kösele ayakkabım yoktur. Anahtar apart yetkililerindeydi. Yedek anahtarımı da kaybettim. Müdürün ismini haberlerden öğrendim. Sessiz ve sakin olarak bildiğim bir insandı. Herhangi bir münakaşamız olmadı. Olayın olduğu gün kaloriferim yanmıyordu. O akşam emniyet müdürünün odasındaki petekleri de kontrol ettim. O bana yandığını söylüyordu ama petekler sıcak değildi. Bende oradan ayrılarak güvenlik görevlisine kaloriferin yanmadığını söyledim. Ardından odama geçtim” diyerek cinayeti işlemediğini savundu.

Çakıroğlu’nun cinayetin işlendiği 14 Kasım'dan sonra attığı işte o mesajlar:


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
çelişki var 9 yıl önce

Kendisi tanımıyormuş müdürü. Ama sessiz sakin diyor. Odasjna giriyor. Avukatı cibayet sırasında apartta degildi diyor. Ama kendisi ben odamdayken cjnayet islenmis diyor. Polis dagitmis ne arıyorlarsa artik derken bile sucluluk duygusuyla yazilmis gibi. Elbette alacak ordaki delilleri. Ya ne yapacakti

Avatar
elçin @çelişki var 9 yıl önce

insanlarla ilgili yorum yapman için onları tanıman gerekmez birine bakarak hal ve hareketlerinden onun hiperaktif mi yoksa sessiz sakin mi oldugunu anlarsın senin gibiler bi şey bilmeden böyle yorum yapar...

Avatar
Çelişki sende var !!!! 9 yıl önce

Nası bi olay yeri incelemeymisde 6 gün sonra kanlı havluyu koltukta bulurken zorlanmislarmi acaba ????

Avatar
hüsnü sağlam 9 yıl önce

Yorum yapan ķüçük beyinli insancıklaradır lafım.bir insanı aynı apartta kaldığın icin tanırsın ama samimı değilsindir. O insan kendi halinde birisidir sadece karşılaşırsın kimseyle tartışması hır gürü yoktur sessiz sakin biri dersiniz bu onunla samimiyeti olduğu anlamına gelmez.ilk mahkemede 74 tanık dinlendi hiçbiri maktül ile Bayramı yanyana veya konuşurken görmemişde senmi gördün. Az mantıklı ve vicdanlı ol.

Avatar
Hasan 9 yıl önce

Birader buradan çelişki var deyip birşeyler yazmakla seni polis yapmazlar. Filimlerden uzak dur. Etkisinde kalıyorsun.

Avatar
Hasan 9 yıl önce

Birader buradan çelişki var deyip birşeyler yazmakla seni polis yapmazlar. Filimlerden uzak dur. Etkisinde kalıyorsun.

Avatar
Açıl 9 yıl önce

Ya ne kadar dar kafalı insanlar var şu dünya da olayı insancıl duygularla okuyan herkes bayram çaıroğlu'nun şucsuz olduğunu anlar.. O delil diye aldıkları dördüncü defa (savcılık) kararıyla bulunuyo ne garip ki

Avatar
saçmalık 8 yıl önce

Bu bayram çakıra yapılmıs bir oyundur ve bu oyun elbet son bulacakdır. Trabzon-Of arkanda abim