Ekmeğe 25 kuruş zam!

Bayburt Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı ekmek fiyatlarına zam yapıldığını açıkladı.

Ekmeğe 25 kuruş zam!
Bayburt Postası - Esnaf Odasından yapılan açıklamada, Ekmek Fiyat Tespit Komisyonu’nun aldığı karar doğrultusunda Bayburt’ta ekmek fiyatlarına 25 kuruş zam yapıldığı açıklandı.

Buna göre, Bayburt’ta 1 lira 25 kuruştan satılan 250 gr ekmek yarından itibaren 1 lira 50 kuruştan satılacak.

Konuya ilişkin esnaf odasından yapılan açıklama şöyle:

“Bayburt Ticaret İl Müdürlüğü, Bayburt Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bayburt Belediyesi, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası ile Bayburt Kahveciler, Otelciler ve Lokantacılar Esnaf Odasının temsilcilerinin katılımlarıyla 29.01.2019 Tarihinde ikincisi toplanan Ekmek Fiyat Tespit Komisyonunda üyelerin çoğunluğunun almış olduğu karara göre, ilimizde 250 gram ekmek fiyatının 1.50 TL olması yönünde karar alındı. Türkiye Fırıncılar Federasyonu'nun 29.01.2019 Tarih ve 026 Sayılı görüş yazısı ve Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünün 29.05.2019 Tarih ve 421.06 sayılı görüş yazısı da dikkate alınarak  ilimizde ekmek fiyatları, Bayburt Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı Yönetim kurulunun 11.06.2019 Tarih ve 12 sayılı kararın 1. Maddesi gereği 13.06.2019 Tarihinden itibaren 250 gram 1.50 TL olarak uygulanmaya başlayacaktır.”

Anahtar Kelimeler:
EkmekBayburtta Ekmeğe Zam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismet 5 yıl önce

benim memleketim böyle sahipsiz akp belediyesi gelir vekil çıkarır kendi taraflarını ve güçlüden yana olur mhp belediyesi gelir meclis üyesi fırıncı olur ilk iş ekmek zaqmmı olur sayın valim siz devreye girin bu gidişe bir son verin erzurumda ekmek 75 kuruş onlarda kazanıyor bunlar ne kadar acımasız insanlar aç işsiz günah be günah ALLAH tan korkunuz yokmu belediye her mahallede halk ekmek satmalı hükmü başkan fırıncıları bırakta halkın yararına bak halk fakir sizin gibi her ay belli geliri yok vatandaşın ALLAH için satın her mahallede ekmek bunlarda her zaman zam istemezler ne yapalım erzumdanmı gidip alalım

Avatar
ahmet 5 yıl önce

imamoğlu yapmıştır kesin türkiyeyi karıştırmak için bayburtta ekmeğe zam yaptı

Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Yazık günah bu millete herşeye zam bari ekmeğimize zam yapmayın...
Ayrıca Halk ekmek' in fiyat artırmasını istemiyoruz.

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Belki de Türkiye'de en pahalı ekmek Bayburt'ta belediye engelleyemiyor mu illada zam yapmak zorunda mı

Avatar
kadir 5 yıl önce

En güzeli bayburt u terk edelim kurtulalım bu zalim fırıncılardan aşkaleye gidelim ağrı veya kars hatta bunların yüzünden daha uzağa bayburt kurtulmalı bunlardan özellikle bu sektörü elinde bulunduran bir grup köylü var zavalı kurtulalım yada büyük bir ekmek fabrikası açılsın bunların hepsi o zaman görür belediye başkanına çok iş düşüyor tabiki siyasilerede halk ekmek fazla üretmeli her mahallede ekmek satmalı hemde akşama kadar bakalım her zaman zam isterlermi olmazsa çekip gitmek bu memleketten en mantıklısı

Avatar
tekin 5 yıl önce

Bayburt en çok fırıncı hangi köylü sizlerde bilirsiniz bunlar hergün ekmeğe zam istiyormuş bu aç gözlü insanlardan kurtulmanın yolu fırın açmak yada belediye başkanı her mahalleye halk ekmek büfeleri koyup ekmek satmak fakat belediye başkanı fırıncıları kolluyor sanki 10 tane fırıncı ona oy verdi de kazandı halkı unutuyor belediye meclisinde fırıncı olmamalı yanlışlardan biride bu her gezdiği yerde ekmeğe zam isterse sonunda bu olur demekki ekmeğe zam yapmak için meclis üyesi olmuş burdan yetkililere sesleniyoruz vatandaş olarak bizi kollayın bizede yazık

Avatar
Seko 5 yıl önce

yav ne zammı? İStanbulu kim kazanacak? binali mi? ekrem mi? sizler boş işlerle uğraşa durun, halka giren giriyor.. gördünüz mü istanbulu kim kazacağını? bize ne kardeşim istanbuldan başka şehirden. Başkanlar indirim ve refah vaat ederken biz ZAM yiyoruz.. bu şehir (köy) sanki büyükşehir gibi hayat şartlarını zorlaştırmak için var güçleri ile çırpınıyor yetkililer. göç vardı iyice artacak.. işsizliğin çok olduğu bir şehirde zam bu kadar mı aciz yetkililer? iki üç fırıncının keyfi uygulamasına nasıl karşı durulamaz. Esnaf Sanatkarlar Başkanı derhal istifa etmeli.. bu zulümdür.

Avatar
tın li 5 yıl önce

RAMAZANDA PİDEYE OLAN zam yeterli olmayına garibanın ekmeğine olan oldu.yapın bakalım.arabaları değiştirirsiniz yakında veya son taksitlerini ödersiniz.