Düğün konvoyu ineğe çarptı!

Bayburt-Gümüşhane karayolu üzerinde Yolaltı Köyü yakınlarında yaşanan kazada düğün konvoyundaki bir araç ineğe çarptı. İnek telef olurken, araç ise hasar gördü.

Düğün konvoyu ineğe çarptı!
Bayburt Postası - Yolaltı Köyü çobanının karayolundan geçirmeye çalıştığı hayvanlardan birisine düğün konvoyundaki 34 BVN 3243 plakalı araç çarptı. 

Haberi duyan ve kazanın yaşandığı yere gelen köylülerle kaza yapanlar arasında tartışmalar yaşandı. Bu sürede trafikte kısa süreli de olsa aksamalar oldu. Trafik ekipleri ve jandarmanın kazadan kısa bir süre sonra olay yerine gelmeleriyle birlikte karayolundaki normal trafik akışı sağlanmış oldu.

Yolaltı Köyü Muhtarı Aydın Tutar da yol ayrımında altgeçit yapımının durdurulması ve hayvanların sürekli geçiş sağladığı karayolunun bariyerlerle kapatılmasına tepki gösterdi. Bir çok kazanın köy yolu kavşağında yaşandığını can kayıplarının yaşanmaması için bir an önce çözüm üretilmesini istediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.