Dört genç öldüresiye dövüldü!

Piknik yapmak için Yeni Şehir Parkı’na giden dört genç sivil giyimli bir askeri personelle yaşadıkları tartışmanın ardından gelen polislerce biber gazı sıkılarak öldüresiye dövüldü.

Dört genç öldüresiye dövüldü!
Bayburt Postası - Piknik yapmak için Yeni Şehir Parkı’na giden dört genç sivil giyimli bir askeri personelle yaşadıkları tartışmanın ardından gelen polislerce biber gazı sıkılarak öldüresiye dövüldü.

Olay akşam saatlerinde Yeni Şehir Parkı’nda yaşandı. Piknik yapmak için gittikleri Yeni Şehir Parkı’nda polisler tarafından coplarla dövülen Melikşah N., Ali K., K. K. ve Kaya K. isimli gençlerden 2’si Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedai altına alınırken, diğer iki genç ise ifadeleri alınmak üzere Emniyet’e götürüldü.

Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedavisi yapılan Melikşah N., olay anını Bayburt Postası’na şöyle anlattı:

“Piknik yapıyorduk. Bir tempra marka aracın battığını gördük. Bende battı diye telefonuma çekiyordum. Önce yardım etmek istedik. Arabaya yanaştığımızda içinde lise üniformalı bir kız çocuğu olduğunu gördük. Bunun üzerine sivil kıyafetli askeri personel olduğunu öğrendiğimiz kişiyle  tartışmaya başladık. O sırada arabada bulunan kız araçtan çıkıp kaçtı. Bunun üzerine tartıştığımız şahıs telefona sarıldı. Birazdan Jandarmaya ait devletin aracı geldi. Bizde ‘devletin aracı şahısların bir telefonuyla gelip bu işler için mi kullanılıyor’ dedik. Tartışmanın üzerine bu sefer jandarma mensupları polis ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen polislerden bir tanesi Tempra marka aracın içerisinde bulunan sivil giyimli askeri personele “toprağım bunlar mı sorun çıkaran” der demez bize biber gazı sıkmaya başladı. Bizi etkisiz hale getirdikten sonra coplarla vurdular. İşte göründüğü gibi halimiz. Bütün görüntüler telefonumda var ama o kargaşada telefonumu kaybettim. Onlar aldılar. Hepsinden şikayetçiyim.”

Bayburt Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Kemal K. ise, “Bayburt gibi yerde liseli öğrenciyle araç içerisinde bulunmak ne demek. Bayburtlu ailelere sesleniyorum. Herkes çocuğuna sahip çıksın. Hepsinden şikayetçi olacağım. Aracın plakası, görüntüsü elimizde. Bize biber gazı ile coplarla vuranlara şunu söylüyorum. Biz vatan haini miyiz, biz memleketimizde piknikte mi yapamayacağız” diye konuştu.

Melikşah Narin gözetim altında tutulacak

Öte yandan aldığı darbelerle nefes almakta güçlük çeken Melikşah N., Bayburt Devlet Hastanesi’nde görevli Göğüs Hastalıkları Uzmanı Muharrem Yıldız'ın yaptığı ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındı. Narin’in aldığı darbeler sonucu ciğerlerinde hasar oluştuğu ve bir süre hastanede kalacağı öğrenildi.

Kılıç ve Karakoç da şikayetçi olacak

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü’ne ifadeleri alınmak üzere götürülen Ali K. ve Kaya K. ile telefonla yaptığımız görüşmede sağlık durumlarının iyi olduğunu ve olayla ilgili hem askeri personeller hakkında hem de polis memurları hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını belirttiler.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal hastanede

Olayı haber alır almaz Bayburt Devlet Hastanesi’ne gelen AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ise tedavi altına alınan gençlerle yakından ilgilendi. Olayla ilgili gerekenlerin yapılacağını söyleyen Kobal, “İl Emniyet Müdürümüzle de görüşüyoruz. Gençlerimiz tanıdığımız çocuklar, olayını aslını çıkarıp gerekenin yapılması için yasal yolları takip edeceğiz” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökay IŞIKYILDIZ 10 yıl önce

Arkadaşlarımıza yapılan bu orantısız, namertçe saldırıyı kınıyorum.
Her ne hikmetse Anadolunun beşiği olan Bayburtumuza hep böyle seçmece polisler gönderilmiş, Bayburtlu gencimiz türlü onur kırıcı tahriklerle bu memurlarla sorun yasamak zorunda kalip sonrada adli kayitlarca fislenmistir.( Sonrada hiç merak etmeyiz 100 yıldır Bayburt neden marka insan yetistirmiyor)
Yasadiklarimdan esinlenerek yazdigim yorumun doğruluğu adim ve soy adim gibi gerçektir. İsmini gizleyerek yorum yapan arkadaslarada ince bi derstir.

Avatar
ÇAĞLAR KURT 10 yıl önce

BU POLISLER VEDE BU ASKERI PERSONEL OLASAK SAHIŞLAR DOGU DA BUNU YAPABILECEN GÜCÜ VEDE CESARETI BULAMADIKLARI ICINDIRKI BAYBURTTA HER NE OLURSA ASLAN KESILIYORLAR YAZIK BANA DENK GELMEYIN ASKER VEDE BOLIS NE ASKERI SEVIYORUM NEDE POLISI NEDENMI BU YAPTIKLARI YUZUNDEN MILLIYETÇI RUHUMU YOK ETTINIZ KIN KUSUYORUM SIZLERE UMARIM BU YAZIMI PAYLAŞIRLAR DAHADA YAZACAKLARIM VARDA YAYINLANMAZ DIYE YAZMIYORUM GÜN GELECEK BU BAYBURT BUNLARDAN HESAP SORACAK

Avatar
Melikşah 10 yıl önce

Defalarca söyledim, tekrar söylemekten de çekinmiyorum ! Çalışan, ekmeğini hakkını laiki ile yerine getiren, hanımına ve çocuğuna helal lokma nasip ettiren POLİS arkadaşlarımıza sözümüz yok. Benim buradan sizlere anlatmak isteğim tek gerçek işlerini yalnızca menfaat doğrultusunda yürüten (Polis) mensuplarının gerçek yüzünü göstermektir.

Avatar
a 7 yıl önce

Bu gençlere bunları yapan polislerle 15 twmmuz darbe gunu basınıza bombalar yagdıran lar aynı kaptan yıyıp içenlerdir unutmayın

Avatar
Gurbetci 10 yıl önce

Hele bayburtumuzun haline bakin bayburt buyukleri sizlerden rica ediyorum
Bayburtlu garip degil kimse bu sekilde davranamazzzzzzzz

Avatar
Osman Durğut 10 yıl önce

Allah'ın (c.c.) kılıcı Hz. (r.a.) bir savaş esnasında düşmanı olan bir yiğidi yere yıkıp öldürmek üzereyken, düşmanı Hz. Ali'nin (r.a.) yüzüne tükürdü. Bunun üzerine Hz. Ali düşmanını bırakarak ayağa kalktı.
"Yürü git seni öldürmekten vazgeçtim, serbestsin." dedi.
Savaşçı bu duruma şaştı.
- "Beni alt edip öldürmek üzereyken neden vazgeçtin. Seni ne alıkoydu? diye sordu.
Hz. Ali (r.a.) cevap verip şöyle dedi:
- "Ben seninle Allah (c.c.) yolunca ve Allah'ın (c.c.) rızasını kazanmak için savaşıyordum ve onun için seni öldürecektim. Sen yüzüme tükürünce kinlendim, sana kızdım; eğer o an öldürseydim sana kızgınlığımdan bunu yapmış olacaktım. Yani seni Allah (c.c.) rızası için değil de kendi nefsim için öldürmüş olacaktım. Bu yüzden seni serbest bıraktım."
Bunu duyan adam, bu büyük asalet ve incelik karşısında iman ederek müslümanlar safına katıldı.

Avatar
Metin 10 yıl önce

Belki kızılayda taksimde haksız yere cop gaz yiyen ölen masumlar aklınıza gelir bundan sonra

Avatar
Fayal 10 yıl önce

22 nisan akşamı kendisine ceza yazılacağını öğrenen 20 yaşındaki şahsın arabasında sakladığı satırı polisin kafasına indirdiği haberini de yayınlarsanız sevinirim. Polise mukavametin moda olduğu bu şehirde sözde psikopatların ve zibidilerin temizlenmesini ümit ederim.