Dolandırıcıların tuzağına düşmek üzereyken polis kurtardı!

Bayburt'ta dolandırıcıların tuzağına düşen A.A. isimli vatandaşın imdadına polis yetişti.

Dolandırıcıların tuzağına düşmek üzereyken polis kurtardı!

Bayburt Postası - Bayburt’ta kendisini polis olarak tanıtan kişilerce, adına 32 adet sahte telefon hattı açıldığı ve bu hatların suçta kullanıldığı söylenilerek kandırılan A.A. isimli vatandaş, 20.000 TL parayı dolandırıcıların hesabına yatırmak üzereyken polis tarafından fark edildi. 

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphelilerin tespit edilmesi ve yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı.

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalarımız devam etmekle birlikte; kendisini Polis, Asker, Savcı, Hakim ya da diğer kamu kurumlarının görevlisi olarak tanıtıp para veya altın talep edenlere itibar edilmemesi, böyle bir durumla karşılaşılması halinde 112 ihbar hattına bildirilmesiönem arz etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BAYBURT 'LU 2 yıl önce

TÜM EMNİYET TEŞKILAT'INA VE TÜM JANDARMA TEŞKİLAT'INA KOLAY GELSİN TEBRİK'LER ....