Çocuklar ot yaktı, 1 ev kül oldu!

Bayburt’ta kuru otlardan sıçrayan alevler bir evi kulanılamaz hale getirdi.

Çocuklar ot yaktı, 1 ev kül oldu!
Bayburt Postası - Bayburt’ta kuru otlardan sıçrayan alevler bir evi kulanılamaz hale getirdi.

Yangın saat 12.30 civarlarında İmam Hatip Yolu üzerinde bulunan MHP İl Başkanı Suat Doğan’ın babası Şevket Doğan’a ait evde çıktı. İddiaya göre, evin arka kısmında bulunan otlar mahalleli çocuklar tarafından yakıldı. Bir süre sonra evin çatısına yayılan kıvılcımlardan kısa sürede yangına dönüştü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bayburt Belediyesi İtfaiye Müdürü Haluk Akkoyunlu'nun da olay yerine gelerek takip ettiği yangın yaklaşık 1.5 saatlik uzun uğraşlar sonucu söndürüldü.

Mahallelilerin haber vermesiyle olay yerine gelen MHP İl Başkanı Suat Doğan, yangın sırasında evde kimsenin bulunmadığını söyledi. Doğan, can kaybının olmayışı ve çevredeki evlerin yangından zarar görmemesinin üzüntüsünü azalttığını belirterek, “Çocuklar tarafından yakılan otlardan dolayı yangının çıktığı söyleniyor. Bizde tam olarak bilmiyoruz. Allah hepimizi böyle kazalardan korusun” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.