Cesedi Akçaabat'ta denizde bulundu!

Bayburt Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinden Mürsel Yılmaz'ın cesedi Akçaabat'ta denizden çıktı.

Cesedi Akçaabat'ta denizde bulundu!
Baybut Postası - Edinilen bilgiye göre, ilçe açıklarında denizde erkek cesedi görenlerin ihbarı üzerine olay yerine polis, Sahil Güvenlik ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Ekipler, Akçaabat Limanı'nın yaklaşık 100 metre açığında denizde bulunan cesedi karaya çıkardı.

Yapılan incelemede Mürsel Yılmaz'a (65) ait olduğu belirlenen ceset, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öte yandan Bayburt ili Bayraktar köyünde ikamet eden Mürsel Yılmaz'ın 28.04.2016 tarihinden itibaren huzurevinde ücretsiz olarak kaldığı, kişisel ihtiyaçlarında kendine yetebilen bir kişi olduğu, sağlık açısından da akli dengesinin yerinde olduğu Sağlık Kurulu Raporuyla tespit edilmiş. Yılmaz'ın Samsun'da bulunan akrabalarının yanına gitmek üzere 01.07.2019 tarihinde izinli olarak kurumdan ayrıldığı öğrenildi. 


Anahtar Kelimeler:
Yılmaz Mürsel
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.