Bylock kullanıcısı 7 kişi gözaltında!

Bayburt Emniyet Müdürlüğü’nce FETÖ/PDY Terör Örgütünün il yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Bylock kullanıcısı 7 kişi gözaltında!
Bayburt Postası - Bayburt Emniyet Müdürlüğü’nce FETÖ/PDY Terör Örgütünün il yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda; örgütün gizli haberleşme ağı Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen şüphelilerin yakalanmalarına yönelik Bayburt merkezli, Hatay, İstanbul, Yozgat, Eskişehir illeri ve yurtdışında olmak üzere toplam 8 şüphelinin yakalanmasına yönelik yapılan operasyonlar neticesinde 7 şüpheli yakalandı. Yurtdışında ikamet ettiği belirlenen firari 1 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam ediyor.

KOM Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütünün Bayburt İl Yapılanmasına yönelik olarak yürütülen soruşturmada örgütün önemli kadrolarının bir çoğunun deşifre edildiği ve deşifresine yönelik mücadelenin kararlılıkla devam edeceği belirtildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.