Bayburt'ta kaza: 2'si ağır 5 yaralı!

Bayburt Esentepe mahallesinde yaşanan kazada 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

Bayburt'ta kaza: 2'si ağır 5 yaralı!
Bayburt Postası - Bayburt Esentepe Mahallesi yaşanan kazada 2’si ağır 5 kişi yaralandı. İnşaat işçisi Bayram Baytemur yönetimindeki 69 AL 197 plakalı araç, sürücüsünün hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak beton duvara çarptı.

Sürücü Bayram Baytemur’un kolunun koptuğu kazada, yol kenarında kendilerini bekleyen Necmettin Kelleci ise araçtan fırlayan bir parçanın kafasına isabet etmesiyle ağır yaralandı. Olay anında araç içerisinde bulunan İbrahim Baytemur, Emre Ayyıldız ve Rıdvan Ayyıldız ise kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. 

Sürücü Bayram Baytemur hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle Trabzon’a sevk edilirken, olayda kafasına aldığı darbeden yaralanan Necmettin Kelleci'nin ise yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
islam 10 yıl önce

yalan yanlış haber yayınlamayın