Bayburt Valiliği’nden ‘MR Cihazı’ açıklaması

Bayburt Valiliği, ‘MR Cihazı’ hakkında bir yazılı açıklama yayınladı.

Bayburt Valiliği’nden ‘MR Cihazı’ açıklaması
Bayburt Postası - Bayburt Valiliği, ‘MR Cihazı’ hakkında bir yazılı açıklama yayınladı. Açıklamada arızalanan MR cihazının en kısa süre içerisinde bakımının yaptırıldığı ve hali hazırda çalışır durumda olduğu kaydedildi. 

İşte o açıklama:

"Bazı haber sitelerinde Bayburt Devlet Hastanesi’nde MR Cihazının arızalanması nedeniyle hastaların ambulansla Gümüşhane iline taşındığı iddiası yer almıştır. Bahse konu arıza mümkün olan en kısa süre içerisinde giderilmiş olup hali hazırda MR Cihazı çalışır durumdadır ve hastalarımıza hizmet vermeye devam etmektedir. Cihazın tamiratı için geçen süre içinde hastalarımızın sevkine gerek kalmamış olup bütün hastaların Gümüşhane iline ambulanslarla sevk edildiği iddiasını içeren haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Ayrıca MR çekimleri hastanenin kadrolu röntgen teknisyenleri tarafından yapılmaktadır. Nitekim arızanın gerçekleştiği gün de iki röntgen teknisyeninin görevlerinin başında olduğu tespit edilmiştir. Bununla birlikte, MR Cihazının arızalanması hakkında herhangi bir ihmal veya kusur olup olmadığıyla ilgili kapsamlı soruşturma başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Soruşturma sonucu da açıklansa da millet rahatlasa.

Avatar
Murat 6 yıl önce

Samimiyet, sevgi, güven azalınca bu tür eleştirilerde niyet aranır. Yani neden eleştiri yapılıyor araştırılmaz ama 'niye eleştiriyor' diye sorgulanır. Bayburt'umun hali tam da böyledir. Akıl göçmüştür, vicdan tatildedir. Biri haklı bir eleştiri yapsa acaba niye eleştiriyor, kim var arkasında diye sorgulanır. Hastaymış, ölüymüş, arızalıymış vız gelir. Çünkü bu tür toplumların istediği eleştirilmek değildir, sürekli pohpohlanmaktır. Valilikten soruşturmanın sonucunu da basın açıklaması ile bekliyoruz. Bakalım o MR cihazı işin ehli teknisyenlerin elinde durduk yerde niye arızalanmış?

Avatar
Yabancı 6 yıl önce

Cihaz çok eski birde önüne gelen doktor emar istiyo sonuç bol bol Erzurum Trabzona sevk sonuçtan insanlar mağdur Allah Rıza için birde hastane acil servisine el atılımları hasta sahipleri hastaları kendileri taşımak zorunda kalıyorlar

Avatar
Yabancı ya cevap 6 yıl önce

kendi hastamızı kendimiz taşırız biz kardeşim, Devlet birde bunun için mi adam versin!!! taşıyamayacak durumda isen Allah rızası için yardımcı olan birileri illaki çıkar.

Avatar
Adem 6 yıl önce

Valiliğimizin yaptığı açıklamadan anlasildigi gibi bazı haber sitelerinin gerçeği yansıtmayan haber yaptığı ortaya çıkmaktadır. Lütfen haber yaparken daha dikkatli olun insanları ve kurumları zan altında birakmayin. Günümüzün en büyük hastalığı olan fitneye çanak tutmayın.

Avatar
GARİP BAYBURT 6 yıl önce

BAYBURT VATANDAŞIN SAĞLIK HİZMETİ BİLE ALAMADIĞI SADECE 1 TANE MR CİHAZININ OLDUĞU MAHRUMİYET BÖLGESİDİR BU OLAY İŞİN TUZU BİBERİ OLMUŞTUR BAKIN ÜZÜLDÜĞÜM NOKTA İSE ŞU VATANDAŞIN DAHA İYİ HİZMET ALMASI İÇİN GAYRET EDEN HABER SİTELERİ BİLE KARALANIYOR BUNU ANLAMAK GERÇEKTEN ÇOK ZOR MEDYANIN GÖREVİ EKSİKLİKLERİ DİLE GETİRMEK YANLIŞLARI ELEŞTİRMEK DEĞİL MİDİR ZATEN BAYBURTTA DA DÜNYA KADAR EKSİK VAR BİR SÜRÜ YANLIŞ YAPILAN İŞ VAR BUNLARI KİMSE ELEŞTİRMESİN Mİ BAYBURT DAHA İYİSİNİ HAKETMİYOR MU YOKSA İNSANLAR EN UFAK BİR HASTALIKTA BİLE ÇEVRE İLLERE GİTMEYE DEVAM ETSİN Mİ NE DE OLSA BAYBURT ÖNEMLİ DEĞİL SIKINTI YOK