Bayburt'ta zincirleme trafik kazası: 1 yaralı!

Bayburt'ta meydana gelen zincirleme kazada 3 araçta maddi hasar oluştu.

Bayburt'ta zincirleme trafik kazası: 1 yaralı!

Bayburt Postası - Bayburt-Çaykara yolu güzergahında Rıfat Ünver kontrolündeki 42 AKS 513 plakalı otomobil, Halit Zozik kontrolündeki 69 T 0043 plakalı ticari taksiye çarptı. Ticari taksinin arkasından gelen ve kiralık araç olduğu öğrenilen İbrahim Şahin'in kullandığı beyaz Renault Marka Clio model araç ise, önünde bulunan seyir halindeki taksiye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle araçların plakaları ve parçaları yola savruldu. Araç içinde sıkışan ve kafasında yarıklar oluşan yaralı Rıfat Ünver, sıkıştığı yerden olay yerine gelen polisler, AFAD ekipleri ve itfaiye erlerinin yoğun çabaları sonucunda çıkarıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan sürücüyü Bayburt Devlet Hastanesi'ne götürdü. Diğer iki sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu, Rıfat Ünver isimli sürücünün ise yaralandığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Rıfat ünver
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.