Bayburt'ta yoğun kar yağışı

Bayburt'ta hafta sonu aralıklarla yağan yağmur yerini yoğun kar yağışına bıraktı.

Bayburt'ta yoğun kar yağışı
Bayburt Postası - Bayburt'ta hafta sonu aralıklarla yağan yağmur yerini yoğun kar yağışına bıraktı. Dün sabaha karşı yağmaya başlayan kar yağışı kısa sürede etkisini gösterdi. 

Hava sıcaklığının gece en düşük eksi 5 derece olarak ölçüldüğü Bayburt kent merkezinde sabaha karşı başlayan yağışın ardından kar kalınlığı 15 santimetrenin üzerine çıktı. Meteoroloji yetkilileri, kar yağışının gün boyunca aralıklarla devam edeceğini belirtti.

Özel İdare Yol Şube Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, tüm köylerle ulaşımın sağlandığı, kar yağışının durması ile birlikte kar temizliğinin başlanacağı kaydedildi.  

Öte yandan Karayolları yetkilileri ise, Kop ve Vauk Dağı geçitlerinde ulaşımda aksamalar yaşanmadığı fakat yağış nedeniyle bu yolları kullanacak sürücülerin zincir ve çekme halatsız yola çıkmamaları istendi.

Anahtar Kelimeler:
KarBayburtKış
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.