Bayburt'ta metamfetamin, esrar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi!

Bayburt'ta polisin yaptığı yol uygulamasında, iki şahsın üzerinde metamfetamin, esrar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Bayburt'ta metamfetamin, esrar ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi!

Bayburt Postası - Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ve kullanımını bertaraf etmeye yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor. 

Bugün kent girişinde durdurulan bir araçta ve araçta bulunan iki şahsın üstlerinde yapılan aramalar neticesinde; metamfetamin ve esrar maddeleri ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve 9 adet fişek ele geçirildi.

F.K. ve İ.A. isimli şahıslar Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçu ile 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan başlatılan iki ayrı adli tahkikat kapsamında gözaltına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.