Bayburt'ta hırsızlık vakası

Bayburt’ta bir işyerinden tahmini değeri 500 TL olan kişisel bakım ve kozmeik malzemesi çalan iki kişi yakalandı.

Bayburt'ta hırsızlık vakası
Bayburt Postası - Bayburt’ta bir işyerinden tahmini değeri 500 TL olan kişisel bakım ve kozmeik malzemesi çalan iki kişi yakalandı.

Kapalı Çarşı’da askeri malzeme satan işyerinin gece saatlerinde camları kırılmak kaydıyla gerçekleşen hırsızlık olayını araştıran Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri iş yeri çevresindeki 25 güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek hırsızların açık kimliklerini tespit etti.

Kısa sürede yakalanan B. A. ve S.Y. isimli şahıslar alınan ifadelerinde suçlamaları kabul ederek hırsızlık malı eşyaları kendi rızalarıyla polise teslim ettiler. Zanlılar alınan ifadeleri sonrasında Cumhuriyet Savcısının talimatlarına istinaden serbest bırakıldı. 







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hahmet 7 yıl önce

Serbest mi? üstüne birde para vereydiz.

Avatar
Halil Sahbaz 7 yıl önce

Hani bayburtta hirsizlik olmuyordu yazik

Avatar
Vatandaş 7 yıl önce

Bu guzel şehire hiç yakışmadı.Allah affetsin ne diyelim..
İnşAllah bu haberleri sık sık görmeyiz