Bayburt'ta eğlence mekanında silahlı kavga: 2 yaralı

Bayburt'ta eğlence mekanındaki silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Bayburt'ta eğlence mekanında silahlı kavga: 2 yaralı
Bayburt Postası - Bayburt'ta eğlence mekanındaki silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bayburt-Gümüşhane karayolu güzergahındaki Kayışkıran mevkisinde bulunan eğlence mekanında iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma yaşandı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu birbirlerine silahla ateş eden grupta bulunan F.C. ile K.K. yaralandı.

Yaralılar, Bayburt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Polisin, olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için başlattığı soruşturma devam ediyor. AA

Anahtar Kelimeler:
Bayburtta Silahlı Kavga
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih 6 yıl önce

Yani, normal bir durum.bakiyorum benim memleketimde böyle şeyler olmaz,olamaz.lakin seytanin girdigi yerde hal boyle olur.o tip eğlence yerleri bayburtuma yakışmıyor şehrin disinda da olsa.

Misafir Avatar
ali 6 yıl önce @Fatih

Evet Fatih kardeş müslüman, mutaassıp, milliyetçi olarak bilinen ve nufüsu 30-40 bin arasında sürekli değişen Dedem Korkut'un diyarında 2 tane rezillik yuvası var, buda bizim ne kadar lafta Müslüman, icraatta her türlü rezilliğin yapıldığı küçük bir anadolu şehri olduğumuzu gösteriyor. Diyilebilirler ki biz insanları bu yerlere silah zoruyla getirtiyoruz. Ama şeytan boş durmuyor, Allah insanlara akıl vermiş gitmeyi versinler. Ahir zaman her şey olur diyoruz.

Beğenmedim! (1)
Avatar
Serdar 6 yıl önce

Başlığı görünce büyük bir şaşkınlıkla haber içeriğine tıklıyorum, ilk paragrafta Kayışkıran mevkii görünce tüm şaşkınlığım geçiyor.

Avatar
alper 6 yıl önce

30 bin nüfuslu şehirde 3 tane eğlence yeri var. Nüfusun yarısına yakını öğrenci demekki bayburtun yerlisi kalkındırıyor bu mekanları.