Bayburt merkezli FETÖ/PDY operasyonu: 10 gözaltı

12 ilde gerçekleştirilen operasyonda örgütün "mahrem asker yapılanması" içinde yer aldığı aralarında muvazzaf askerlerin de olduğu 10 kişi gözaltına alındı.

Bayburt merkezli FETÖ/PDY operasyonu: 10 gözaltı
Bayburt Postası - Bayburt merkezli 12 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda aralarında muvazzaf askerlerin de olduğu 10 şüpheli yakalandı.

Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen, örgütün mahrem asker yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında aralarında muvazzaf, ihraç ve emekli subay, astsubay ile uzman çavuşların bulunduğu 12 kişi hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Bayburt merkezli, Sivas, Adana, Bingöl, Hatay, Konya, Kayseri, İstanbul, Erzincan, Şırnak, Siirt ve İzmir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda, hakkında gözaltı ve yakalama bulunan 12 kişiden 10'u yakalandı.

Haklarında gözaltı kararı verilen diğer 2 kişiden birinin cezaevinde tutuklu olduğu belirlenirken, firari durumdaki şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.