Bayburt merkezli 9 ilde FETÖ/PDY operasyonu

Örgütün kadın yapılanmasında yer alan ve 'ByLock' kullandıkları tespit edilen 6 kişi yakalandı, 4 kişi aranıyor.

Bayburt merkezli 9 ilde FETÖ/PDY operasyonu
Bayburt Postası - Bayburt merkezli 9 ilde yürütülen eş zamanlı operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü/Parelel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Bayburt'taki kadın yapılanmasına yönelik operasyonda 6 kişi yakalandı.

Bayburt Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bayburt Cumhuriyet Başsavcılığı, örgütün kadın yapılanmasında yer alan il ablası, eğitim danışmanı, bölgeci, ilahiyat-imam hatip mesulü, ilköğretim mesulü, mütevelli üyesi ile BTM tabir edilen kadrolarda görev alan ve 'ByLock' kullandıkları tespit edilen 10 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

Savcılığın talimatı üzerine çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, Bayburt, İstanbul, Van, Trabzon, Erzurum, Çorum, Ağrı, Bitlis ve Kars illerinde eş zamanlı operasyon başlattı.

Operasyonda 6 kişi gözaltına alınırken, 4 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gurbettegi bayburtlu 7 yıl önce

Hala bitmedimi bitirin bunlari sucsuzlar kurtarsin