Bayburt Erzurum karayolunda son durum!

3 gündür ulaşımın aksadığı ve yol açma çalışmalarının aralıklarla yapılabildiği Kop Dağı geçidinde, onlarca ağır vasıta yolda kaldı...

Bayburt Erzurum karayolunda son durum!
Bayburt Postası - 2 bin 409 rakımlı Kop Dağı Geçidi, yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle şoförlere zor anlar yaşatıyor. 3 gündür ulaşımın aksadığı ve yol açma çalışmalarının aralıklarla yapılabildiği Kop Dağı geçidinde, onlarca ağır vasıta yolda kaldı.

Yolun kapatılması ve seyahate izin verilmemesi, Bayburt-Erzurum karayolunun 7. kilometresinde bulunan 21 Şubat Bayburt Sanayi Sitesi’nde uzun kuyruklar oluşturdu. Geceyi bu bölgede araçlarının içerisinde geçirmek zorunda kalan tır şöforlerinin yardımına ise Bayburt Belediyesi koştu.



Bazı araç sürücüleri Bayburt merkeze getirilirken, bazıları da geceyi araçlarında geçirdi. Yolun açılmasını bekleyen ve araçlarını terketmek istemeyen sürücülere ise Bayburt Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yemek dağıtımı yapıldı.

Kar yağışının sabah saatlerinde durması ve yol çalışmalarının başlaması üzerine, Kop Dağı Geçidi bugün tekrar ulaşıma açıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.