Bayburt Belediyesi temizlik mesaisinde

Bayburt Belediyesi temizlik işleri personeli, kent genelinde "bahar temizliği" yapıyor...

Bayburt Belediyesi temizlik mesaisinde
Bayburt Postası - Bayburt Belediyesi temizlik işleri personeli, kent genelinde "bahar temizliği" yapıyor... Cumhuriyet Caddesi’ni baştan sona yıkayarak temizleyen ekipler, şehirde yoğun olarak kullanılan mevkilerde de bahar temizliği yapıyor. 

Yol kenarlarına, boş alanlara, sokak aralarına, Çoruh Nehri’ne ve mesire alanlarına atılan çöpler, temizlik personeli tarafından siyah çöp torbalarına konularak bir araya toplanıyor ve görüntü kirliliği oluşturan unsurlar ortadan kaldırılıyor.

Bayburt'un temizliği bir kadına emanet

Temizlik İşleri Müdürü Beyza Uçurum, daha temiz bir Bayburt için çalıştıklarını söyledi. Uçurum; cadde ve sokakların yıkama işleminin belli bir program dâhilinde sürdürüldüğünü, çöp toplama ve genel temizlik işlerinin ise rutin programı aksatılmadan yürütüldüğünü söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Bayburt BelediyesiTemizlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.