Başkan Memiş’ten, Malatya’ya teşekkür

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Malatya’ya teşekkür etti.

Başkan Memiş’ten, Malatya’ya teşekkür
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Malatya’ya teşekkür etti. Bayburt’un 12 yıllık profesyonel lig hasretine son veren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e yükselme play-off finalinde elde ettiği zaferi kadar Malatya’nın misafirperverliğinden de memnun olduklarını söyleyen Memiş, “Taraftarlarımızı en iyi şekilde ağırladılar ve Bayburtlular’ı Malatya’da görmekten ve misafir etmekten duydukları memnuniyetlerini defalarca dile getirdiler. Göstermiş oldukları bu sıcak ilgi ve alakadan dolayı Bayburt adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. 

Bayburt’un yetiştirdiği devlet adamı Malatya Valisi Vasip Şahin’den yakın bir ilgi gördüklerine dikkat çeken Memiş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır ve Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut’a da teşekkür ettiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Taraftarlarımıza Malatya’da yabancılık hissettirmeyen ve misafirperverlikleriyle Bayburtlular’ın gönlünde taht kuran başta Malatya Valisi Sayın Vasip Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Kaymakamı Asalet Karabulut, Malatya’da ikamet eden hemşehrilerimiz ve Malatyalı vatandaşlarımızı Bayburt’ta da aynı şekilde ağırlamaktan ziyadesiyle memnun olacağımızı ifade ediyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.